تمیزی خبر داد:
کتاب مصور شهید خرازی آماده انتشار است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، مهدی تمیزی، نویسنده و پژوهشگر کشورمان با اشاره به اینکه کتاب مصور شهید خرازی را در ساختاری متفاوت به نگارش درآمده است، اظهار کرد: سردار سیدعلی بنی‌لوحی که معاون شهید خرازی در دوران دفاع‌مقدس بود، دایی من است و به همین جهت و به واسطه خاطرات بسیاری که ایشان با شهید خرازی داشت، تصمیم گرفتم داستان کتاب مصور زندگی این شهید را از زبان سردار بنی‌لوحی بازگو کنم.
وی ادامه داد: سردار بنی‌لوحی در این کتاب نقش راوی را ایفا می‌کند و برشی از زندگی شهید خرازی را روایت خواهد کرد.
تمیزی درباره تصویرسازی‌های این اثر نیز گفت: تصویرسازی‌های این کتاب که بخش مهمی از آثار مصور (کمیک استریپ) محسوب می‌شود، توسط محمد یوسفی انجام شده و این تصویرگر با استفاده از رنگ‌های مشکی و قهوه‌ای فضایی دراماتیک و زیبا به کتاب داده است.
این نویسنده و پژوهشگر اظهار کرد: تمام کارهای کتاب مصور شهید خرازی همچون تصویرسازی، صفحه‌آرایی و حتی طراحی جلد به پایان رسیده و در حال حاضر حدود دو سال است که در انتظار چاپ این کتاب هستیم. من پول نگارش این اثر را از مرکز انیمیشن حوزه هنری دریافت کرده‌ام و تنها به دلیل این که این کتاب‌های مصور را آثار خوب و قابل توجه و کم‌نظیری می‌دانم، پیگیر انتشار آنها هستم.
وی با بیان اینکه کتاب‌های مصور افراد تاثیرگذار در انقلاب و دفاع مقدس توسط مرکز انیمیشن حوزه هنری و با همکاری دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری تولید شده است، عنوان کرد: این مجموعه کتاب‌ها از امام خمینی (ره) آغاز می‌شوند و تا شهید همت و باکری و ... ادامه دارد و حیف است که مخاطبان از چنین مجموعه‌ای بی‌بهره باشند. چنین آثاری در قالب مصور برای نخستین بار در کشورمان به این شکل تولید شده‌اند و امیدوارم در نمایشگاه کتاب امسال به دست علاقه‌مندان برسند.
حسین خرازی، (زاده ۱۳۳۶ در اصفهان، درگذشته ۸ اسفند ۱۳۶۵)، از فرماندهان دوران دفاع مقدس بود. وی در ۸ اسفند ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید.