امام‌جمعه مهاباد:
مسلمانان علیه متجاوزان یمن متحد شوند

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، ماموستا عبدالقادر سهرابی، امام‌جمعه مهاباد در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد: پیرامون اهمیت و ویژگی‌ ماه‌های حرام نکات ارزنده و مهم زیادی وجود دارد، که یکی از این موارد حرام بودن جنگ است.

وی با اشاره به اینکه ذی‌الحجه، محرم و رجب به‌عنوان ماه حرام در دین مبین اسلام یاد می‌شود، ادامه داد: در این ایام قتل، جنگ و مبارزه حتی با کفار نیز حرام است، که باید مسلمانان واقعی در اقصی‌نقاط جهان به این موضوع توجه جدی داشته و به آن جامه عمل بپوشانند.

امام‌جمعه مهاباد با ابراز تاسف از اینکه بعضی افراد که خود را خادم‌الحرمین به‌شمار می‌آورند، به جنگ، کشتار و خونریزی در کشور اسلامی یمن دست زده‌اند، بیان کرد: این رژیم حکومتی به محرمات ماه رجب توجه نمی‌کند.

وی با اشاره به کشته شدن پیر و جوان و زن و مرد در کشور یمن به دست رژیم آل‌ سعود، اظهار کرد: آواره و سرگردان کردن زنان و مردان غیرمسلح همچنین، نابود کردن زیرساخت‌های یک کشور مستقل از نظر هیچ انسان منصف و خدادوستی مورد تایید نیست.

ماموستا سهرابی با اشاره بر این موضوع که خداوند متعال جنگ و قتال را در ماه‌های حرام منع کرده است، بیان کرد: همه مسلمانان جهان از مناطق مختلف دنیا باید برای به پایان رساندن حملات خصمانه به این کشور با یکدیگر متحد شده و مقابل رژیم آل‌سعود ایستادگی کنند.

امام‌جمعه مهاباد رعایت حقوق انسانی و احترام به شأن، منزلت و تمامیت ارضی کشورها را وظیفه یکایک ابنای بشر دانست، یادآوری کرد: برادرکشی و انسان‌کشی در هیچ کجای دین مبین اسلام و کتاب الهی قرآن کریم نیامده است و همچنین چنین تحرکاتی از جانب خداوند متعال بدون مجازات باقی نمی‌ماند.

وی با بیان اینکه مسلمانان باید مقابل کفار و دشمنان اصلی خود صف‌آرایی کنند، یادآور شد: مسلمانان برای مقابله با هرگونه عملیات خصمانه و ددمنشانه باید خودشان را مسلح و تجهیز کنند و به معنای واقعی در کنار یکدیگر قرار گیرند، تا کسی جرأت دست‌اندازی به خاک مسلمانان را پیدا نکند.

ماموستا سهرابی با اشاره به اینکه در نخستین روزهای سال «دولت و ملت؛ هم‌دلی و هم‌زبانی» باید در راستای همکاری هرچه‌ بیشتر با یکدیگر در داخل کشور و آن سوی مرزها گام برداریم، اظهار کرد: در صورت اجرای منویات مقام معظم رهبری در همه زمینه‌ها همیشه موفق خواهیم بود.