آموزگار خبر داد:
بررسی مشکلات حمایت از حقوق مالکیت فکری در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمود آموزگار، سخنگوی شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: در نمایشگاه کتاب امسال آنه لیر، معاون مدیرکل سازمان حمایت از حقوق مالکیت فکری در جهان، حاضر می‌شود و روز پنجشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه میزگردی درباره «وایپو» (حمایت از حقوق مالکیت فکری) در سرای اصلی اهل قلم برگزار خواهد کرد.

وی ادامه داد: این میزگرد با هدف بررسی مسائل چون مشکلات عدم رعایت حقوق مالکیت فکری در ایران، نقش وایپو در ترویج حمایت از حقوق مالکیت فکری و ارتباط آن با کنوانسیون برن و سایر کنوانسیون‌های مرتبط با کپی رایت، بررسی چالش‌های موجود در اجرای قوانین مرتبط با حمایت از حقوق مالکیت فکری در کشورهای مختلف جهان، تاثیرات مثبت و منفی  پیوستن به کنوانسیون جهانی حمایت از حقوق مالکیت فکری نظیر کنوانسیون برن، اثرات مثبت و منفی ورود و گسترش منابع الکترونیک در دنیای نشر و نقش حمایت از حقوق مالکیت فکری در فضای مجازی انجام می‌شود.

آموزگار تصریح کرد: در پایان این میزگرد برنامه پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد و امکان حضور برای همه علاقه‌مندان و ناشران وجود دارد.

وی درباره وایپو توضیح داد: عملکرد وایپو تئوری نبوده، بلکه بیشتر کاربردی است. به همین دلیل، مثال­‌هایی از حقوق مالکیت فکری که در این میزگرد ارائه می‌شود می‌تواند تجربه مفیدی برای برخورد با  این موضوع باشد.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» از 16 اردیبهشت برپا شده و تا 26 این ماه در مصلای امام خمینی(ره) دایر است.