سفیر ایتالیا عنوان کرد:
امیدواریم ایتالیا در سال آینده مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران باشد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مائورو کنچاتوری، سفیر ایتالیا در ایران در دیدار با سیدعباس صالحی، رئیس نمایشگاه کتاب تهران گفت: روابط موجود میان کشور ایران و ایتالیا حاصل ارتباط عمیق و دوستانه تاریخی است که ریشه در سده‌های متمادی دارد و این رابطه بیشتر بر پایه فرهنگ بوده است. همین امر روابط ملت‌ها را پایدار کرده است و وقتی رابطه‌ها با فرهنگ شروع شود ماندگار می‌شود.

وی افزود: با توجه به امضای تفاهمنامه همکاری بین ایران و ایتالیا این سند به صورت اجرایی عمل می‌شود که شامل 5 صفحه فشرده و دارای موارد مختلف است. یکی از بخش‌های آن نیز ترجمه کتاب‌های ایرانی به ایتالیایی است.

سفیر ایتالیا گفت: حضور امروز و بازدید از نمایشگاه کتاب تهران دستاورد مهمی برای دولت و مردم ایتالیاست و امیدوار هستیم با ایده‌های خلاقانه برای توسعه نشر هر دو کشور، حضور متفاوتی نسبت به سایر کشورهای اروپایی در نمایشگاه سال آینده داشته باشیم.

سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد نیز در این دیدار اظهار کرد: نمایشگاه‌ کتاب یک جشنواره اجتماعی و فرهنگی برای مردم ایران است که میلیون‌ها ایرانی برای دیدار از آن همه ساله به انتظار می‌نشینند.

وی ادامه داد: وجود 160 هزار کتاب خارجی در نمایشگاه کتاب فرصت خوبی برای تعامل ایران با کشورهای دیگر است. بنابراین یک اتفاق خوب برای کشور ایتالیا می‌افتد که به جای اینکه هزاران ایرانی جهانگرد به ایتالیا بروند، کتاب‌های ایتالیایی از طریق نمایشگاه کتاب به ایرانیان عرضه شود.