رئیس‌جمهور تونس:
تونس احتیاجی به «قرضاوی» ندارد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «trtutk»، محمد باجی قائد سبسی، رئیس‌جمهور تونس طی سخنانی در یک برنامه تلویزیونی ضمن اشاره به مبارزه کشور خود با اقدامات تروریستی، اذعان داشت: مبارزه تونس با تروریسم بدون حمایت کشورهای منطقه امکان‌پذیر نیست و همه کشورهای منطقه نیز باید در این امر مشارکت داشته باشند.

وی در ادامه تصریح کرد: پشتیبانی مردم تونس از یکدیگر مهم‌ترین عامل پیروزی بر تروریسم است. اکنون شرایط اجتماعی تونس به دلیل اعتصاب‌های داخل کشور در شرایط مطلوبی نیست.

السبسی، همچنین در پاسخ به سؤالات مرتبط با خبرهای ورود قرضاوی به تونس اظهار کرد: قرضاوی از من اجازه ورود به تونس را طلب نکرده است. اگر وی این درخواست را داشته باشد، با او مخالفت خواهم کرد. زیرا که او برای تونس چیزی جز فتنه و اختلاف را به ارمغان نخواهد آورد؛ تونس به او احتیاجی ندارد.