ضرورت تعریف متولی واحد برای برنامه‌های قرآنی

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشهاب‌الدین حسینی در آیین تجلیل از برگزیدگان استانی سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، اظهار کرد: متأسفانه قرآن در کشور ما مظلوم واقع شده و نبود متولی واحد در این خصوص به یک معضل تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی‌گوییم به نام قرآن وزارت‌خانه داشته باشیم چرا که این موضوع در پیچ و خم‌های اداری گیر می‌کند اما داشتن متولی واحد برای قرآن می‌تواند راه حل بسیاری از مشکلات موجود باشد.

وی ادامه داد: همه خود را دایه‌دار برنامه‌های قرآنی می‌دانیم، ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف، سپاه، شهرداری، آموزش و پرورش و ... همه آمار می‌دهیم و اما آیا خروجی این برنامه‌ها کافی است؟

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، با اشاره به هجمه‌های فرهنگی غرب علیه کشور گفت: امروز نوجوانان و جوانان ما در برابر هجمه‌های عظیم فرهنگی غرب قرار دارند و نباید از نظر دور داشت که دو محیط متضاد خوب و بد یک‌جا جمع‌شدنی نیست و باید ظرف وجودی فرزندانمان را مملو از قرآن کنیم.

حجت‌الاسلام حسینی بر لزوم ارزش نهادن به نوجوانان و جوانان قرآنی تاکید کرد و یادآور شد: متأسفانه ما آن‌چنان که باید و شاید از داشته‌های خود مراقبت نمی‌کنیم برای مثال نوجوانان ما در سطح دنیا در مسابقات قرآنی افتخارآفرینی می‌کنند اما آن‌چنان که باید و شاید نمی‌توانیم به وظیفه خود عمل کنیم.

وی با اشاره به برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز گفت: برگزاری باشکوه این مسابقات یکی از افتخارات سال 93 بود و ما توانستیم با دست خالی مسابقات را در سطح مطلوبی برگزار کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: استقرار 700 نفر مسابقه‌دهنده و فعال قرآنی در استان هزینه سنگینی را داشت که متأسفانه تا به امروز ریالی به حساب اداره کل اوقاف در این خصوص واریز نشده است  و سازمان‌های حمایت‌کننده نیز تنها 215 میلیون تومان از هزینه بیش از یک میلیاردی را پرداخت کرده‌اند.