عدم اعلام معیار انتخاب غرفه‌های برتر به انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد رسانه‌ای انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان، برزو سریزدی مدیر بخش کتاب کودک و نوجوان بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پاسخ به این سؤال که کدام‌یک از غرفه‌ها از سوی این انجمن برای معرفی برترین‌های کودک و نوجوان به کمیته انتخاب نمایشگاه پیشنهاد داده شده، گفت: متأسفانه در این دوره از نمایشگاه هیچ درخواستی از انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان برای انتخاب غرفه‌های برتر نشده و از طرفی معیارهای انتخاب برترین غرفه‌ها هم در اختیار این انجمن قرار نگرفته است.

وی افزود: این در حالی است که در دوره‌های گذشته همیشه درخواستی از انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان مبنی بر پیشنهاد غرفه‌های برتر انجام می‌شد.

سریزدی در ادامه بیان کرد: همچنین معیارها و ضوابط این انتخاب هم عنوان می‌شد تا انتخابی شایسته و اصولی انجام شود، اما تا امروز در این باره چیزی به انجمن اعلام نشده است.

گفتنی است، ساعتی دیگر مراسم اختتامیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور میهمان ویژه نمایشگاه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار و غرفه‌ها و ناشران برتر در بخش‌های گوناگون اعلام می‌شوند.