مجید پیره خبر داد:
موافقت با «کلیات قرارداد اختیار معامله سبد سهام» در کمیته فقهی سازمان بورس

مجید پیره، کارشناس مالی اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به تشریح جزئیات جلسه اخیر کمیته فقهی این سازمان پرداخت و اظهار کرد: جلسه کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در روز چهارشنبه 23 اردیبهشت 94 با حضور کلیه اعضا در محل سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد و در این جلسه موضوع «قرارداد اختیار معامله سبد سهام» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ساختار این قرارداد، کسی‌که این حق را خریداری می‌کند این اختیار را خواهد داشت که در سررسید معینی، سبدی از سهام که به عنوان دارایی پایه در این قرارداد واقع شده را خریداری نماید یا اگر قرارداد از نوع اختیار فروش باشد آن را بفروشد.

کارشناس مالی اسلامی سازمان بورس عنوان کرد: قرارداد اختیار معامله سبد سهام برخلاف قراردادهای آتی، برای دارنده آن، نه یک الزام بلکه یک حق را ایجاد می‌کند.

پیره خاطرنشان کرد: این موضوع در کمیته فقهی سازمان بورس بررسی شد و کمیته فقهی با کلیات آن موافقت کرد ولی در مورد تعدیل سبد سهام، برخی نقطه‌نظرات فقهی وجود داشت که بعد از تنظیم مصوبه رسما اعلام خواهد شد.