با حضور آیت‌الله مقتدایی؛
برترین‌های حوزه علمیه خواهران تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله مقتدایی در این جشنواره با اشاره به اهمیت قدرشناسی ماه شعبان گفت: طلاب خواهر باید قدر این توفیق گرانسنگ الهی را که در مسیر طلبگی قرار گرفته‌‌اند بدانند.

وی افزود: توفیق طلبگی توفیقی نیست که هر کسی به آن دست یابد و مبلغ دین خدا باشد و خود را در این مسیر وقف کند لذا طلاب نخبه نیز توفیقی برتر دارند که باید قدردان این زمینه باشند.

رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران بیان کرد:  طلاب خواهر نباید در مسیر کار خود متوقف شوند و حرکت علمی و تبلیغی خود را متوقف کنند البته کسانی که در این عرصه انتخاب نشدند هم نباید حس شکست‌خوردگی داشته باشند بلکه باید تلاش خود را بیشتر کنند.

مقتدایی تصریح کرد: حوزه های علمیه محل کار و تلاش و کوشش است تا بتوانند با علم آموزی و متخلق شدن به خلق الهی دیگران را نیز به راه راست هدایت کنند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور گفت: طلاب خواهر، نباید این تحصیلات را مانعی برای زندگی خود ببینند و باید به شکلی برنامه‌ریزی شود که طلاب خواهر هم شوهرداری و فرزند داری را داشته باشند و هم در علم و تحصیل خود موفق شوند.

وی افزود: جدیت در تربیت فرزندان و اداره منزل و همچنین جدیت در کار و علم تبلیغ و تحصیل نیازمند یک جهاد بالاست که باعث می‌شود این امور تزاحمی با هم نداشته باشد.

برپایی 300 کرسی آزاداندیشی

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا جمشیدی، مدیر حوزه خواهران در سخنانی اظهارکرد: روزگاری بیان می‌شد که سطح علمی طلاب خواهر بالا نیست ولی امروز برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی در حوزه علمیه خواهران به چهارمین سال خود رسید و سال گذشته به 300 کرسی در سراسر کشور رسید.

وی گفت: سطح علمی جلسات کرسی آزاد اندیشی بسیار بالاست و به حدی است که کارشناسان و مجریان این همایش نیز به آنها اعتراف کرده‌اند و به همین دلیل در آینده نزدیک امیدواریم که کرسی‌های نظریه‌پردازی را نیز برگزار کنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به این مطلب که در شرایط فعلی 60 مرکز آموزش عالی و تخصصی حوزوی خواهران در سطح 3 فعال هستند، تصریح کرد: این موسسات در 13رشته مشغول فعال هستند و قطعا این مسیر باید در سطح چهار نیز انجام شود.

وی افزود: امروزه رشد علمی متوقف در حوزه علمیه قم و مشهد و تهران نیست بلکه در دورترین نقاط کشور نیز امروز بخشی از برترین‌های کشور رشد کردند و این مساله بیانگر آماده بودن ظرفیت‌های حوزویان برای رشد و تعالی است.

همچنین مریم الهی پور دبیر این همایش گفت: طلاب خواهر در این همایش در سه بخش تبلیغی و فرهنگی و علمی انتخاب شدند و 156 طلبه نخبه در این همایش شرکت کردند.

وی افزود: در این همایش 65 نخبه پژوهشی انتخاب و تجلیل می‌شوند و در بخش کتابخانه‌ای نیز مسابقه‌ای برگزار شد که در این راستا 49 طلبه برتر در حوزه کتابخانه‌ای انتخاب شدند و در بخش وبلاگ نویسی نیز 2 نفر برگزیده شدند.

الهی پور از برگزاری دو بخش عمومی و اختصاصی در این جشنواره خبرداد و برگزاری نشست اختصاصی نخبگان با مدیران حوزه را از مهمترین بخش‌های این مراسم ذکر کرد.

در پایان از برترین‌ای خواهر طلبه در رشته‌های مختلف تجلیل شد و در نوبت عصر نیز معاون بین‌الملل حوزه در این مراسم سخنرانی می‌کند.