افتخارآفرین جامعه قرآنی به میهن بازگشت/ استقبالی که شایسته نبود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «محسن حاجی حسنی کارگر» رتبه اول رشته قرائت پنجاه و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی بامداد امروز، 26 خردادماه ‌وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) شد.

نفر برتر مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی که پس از 9 سال این رتبه را از آن جمهوری اسلامی ایران کرده و افتخاری بر افتخارات قرآنی نظام افزوده است، بامداد امروز در حالی به میهن بازگشت که از میان مسئولان قرآنی کشور فقط سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن، در نخستین ساعات بامداد برای استقبال وی ‌در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) حاضر شد و خبری از دیگر مسئولان و دلسوزان قرآنی نبود.

همچنین، در بین شبکه‌های مختلف تلویزیونی و رادیویی نیز خبرنگاران، گزارشگران و تصویربرداران شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن به استقبال این قاری بین‌المللی قرآن آمدند تا بازگشت رتبه اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی را اطلاع‌رسانی کنند.


در مراسم استقبال از رتبه اول پنجاه و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی، از مسئولان ارشد سازمان اوقاف و امور خیریه حضور نداشتند و تنها برخی مدیران از جمله باقری، قائم مقام مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و اصغر خسروی، کارشناس امور بین‌الملل و اعزام سازمان اوقاف ‌به استقبال محسن حاجی حسنی کارگر آمدند.


بنابر این گزارش، در این مراسم حمید صابرفرزام، رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و خبرنگار و عکاس خبرگزاری ایکنا که به مالزی اعزام شده بودند نیز محسن حاجی حسنی کارگر را همراهی کردند.

گزارش تصویری این خبر را اینجا ببنید.