استاندار گلستان:
میراث‌داری شهدا کاری سخت و دشوار است

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا ازگرگان، حسن صادقلو با بیان اینکه میراث‌داری شهدا کاری سخت و دشوار است، تصریح کرد: محوریت تدوین تاریخ شهدا و جانبازان بر عهده بنیاد خواهد بود و بنیاد حفط آثار نیز وظیفه گردآوری و تدوین تاریخچه و زندگی‌نامه رزمندگان را بر عهده می‌گیرد و تمامی دستگاه‌ها همکاری‌های لازم را با این دو دستگاه خواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه جمع آوری و تدوین تاریخچه ایثارگران در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: اگر چه انتشار این خاطرات و زندگی‌نامه‌ها ارزشمند است اما باید توجه داشت که بسیاری از پدران و مادران شهدا در سنین بالایی قرار دارند و اگر گردآوری‌ها انجام نشود شاید دیگر آنها در کنار ما نباشند، به همین دلیل باید کار تدوین تاریخچه و زندگی‌نامه با سرعت بیشتری انجام گیرد.

صادقلو از تمامی دستگاه‌ها خواست در تدوین این تاریخچه همکاری لازم را داشته باشند و تاکید کرد: اگر دستگاه‌های دیگر می‌خواهند اقدامی در خصوص تدوین تاریخچه و زندگی نامه شهدا، جانبازان و رزمندگان داشته باشند باید تلاش کنند در چارچوب کار بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار باشد تا ضمن همکاری نتایج مشابهی حاصل شود.

محمد عمرانی