«علی خشنود» قاری اذان‌گاهی این هفته مسجد بلال

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی خشنود، قاری ممتاز کشورمان در کرسی اذانگاهی این هفته مسجد بلال صداوسیما که یکشنبه، چهارم مردادماه برگزار خواهد شد به تلاوت آیات 60 تا 66 سوره مبارکه انفال و عصر می‌پردازد.
براساس این گزارش، کرسی اذانگاهی این هفته مسجد بلال از ساعت 12:30 آغاز می‌شود که پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، قاری حاضر در کرسی تلاوت در زمان اذان ظهر و عصر به اجرای اذان می‌پردازد.
کرسی اذانگاهی مسجد بلال صداوسیما به همت حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن و با همکاری مجتمع فرهنگی بلال صداوسیما و شبکه رادیویی قرآن برپا می‌شود. این کرسی تلاوت به صورت زنده از رادیو قرآن نیز پخش خواهد شد.
یادآور می‌شود، ورود به این محفل قرآنی برای عموم آزاد است و مکان آن مسجد بلال سازمان صدا و سیما واقع در تهران، خیابان ولی‌عصر(عج)، خیابان جام جم، خیابان بلال حبشی است.