معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد:
دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن ایجاد شود/ دعوت از رسانه‌های عمومی برای حضور در نمایشگاه آینده

حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در خصوص فعالیت بیشتر خبرگزاری‌های عمومی و برخورداری آنها از غرفه در نمایشگاه قرآن سال‌ آینده گفت:‌ ما بالغ بر 40 عنوان رسانه قرآنی داریم که امسال پیشنهاد حضور و فعالیت آنها در نمایشگاه قرآن داده شد، اما دیر به جریان افتادن این پیشنهاد و محدودیت زمانی، مانع از تحقق آن شد. امیدواریم ‌این مسئله برای سال آینده اجرایی شود.

انتظامی اظهار کرد: ‌در نظر داریم برای سال آینده رسانه‌های عمومی دیگر در کنار رسانه‌های مذهبی و قرآنی برای انعکاس فعالیت‌های نمایشگاه حضور داشته باشند. بنابراین در بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن از آنها دعوت و امکانات مورد نیاز را در اختیارشان قرار خواهیم داد.

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ‌تصریح کرد: ‌‌ایجاد دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن که در طول سال فعال باشد می‌تواند در ارتقای فعالیت‌های نمایشگاه تاثیر گذار باشد.‌

انتظامی در پایان با اشاره به اینکه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن نسبت به سال‌های گذشته از توسعه خوبی برخوردار بوده است، ادامه داد: با نگاهی به بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن می‌توان گفت در همه زمینه‌ها از جمله زمینه اقتصادی نسبت به سال‌های گذشته از پیشرفت خوبی برخوردار بوده و با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه بوده است.‌