تقوی خبر داد:
داوری کتب داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻓﺎرﺳﯽ‌ﻧﻮﯾﺲ در جشنواره کتاب سال دانشجویی

عادل تقوی، سرپرست سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره جشنواره کتاب سال قرآنی گفت: در جشنواره کتاب سال مطالعات دانشجویی، همکاری مشترکی با سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور داشتیم و با توجه به اینکه چهار دوره از آن برگزار شده، پنجمین دوره این جشنواره برای برگزاری به سازمان فعالیت‌های قرآنی سپرده شده است.

وی افزود: امسال قرار است این جشنواره به صورت مجزا برگزار شود که در این راستا آثار این بخش نیز به صورت جداگانه داوری و آثار برتر در حوزه علوم قرآنی معرفی می‌شوند.

تقوی در ادامه از اضافه شدن بخشی به نام اﻧﺘﺨﺎب ﮐﺘﺎب ﺳﺎل داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻓﺎرﺳﯽ‌ﻧﻮﯾﺲ به جشنواره کتاب سال دانشجویی خبر داد و گفت: امسال برای نخستین بار این بخش برگزار می‌شود و کتاب‌هایی که در دانشگاهای خارج از کشور به زبان فارسی تألیف می‌شوند، چه در خارج و یا داخل کشور به چاپ برسند در این جشنواره بررسی می‌شوند.

وی با اشاره به معیار انتخاب آثار در جشنواره کتاب سال دانشجویی بیان کرد: ملاک انتخاب اعضای هیئت علمی و داوران این جشنواره در این بخش فقط زبان فارسی است و به صورت جداگانه داوری و در هر بخش برگزیدگان معرفی خواهند شد.

سرپرست سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در ادامه تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده کتاب‌هایی که در حوزه کشورهای اسلامی و کشورهای فارسی‌زبان منتشر می‌شوند را در این جشنواره بپذیریم و مورد ارزیابی قرار دهیم که سال آینده این بخش اضافه خواهد شد.