جامعة‌المصطفی العالمیة با 100 کتاب به نمایشگاه مسکو می‌رود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران که به نمایندگی از نشر جمهوری اسلامی ایران و به عنوان مهمان ویژه در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب مسکو حضور دارد، 100 عنوان کتاب از انتشارات جامعةالمصطفی العالمیة در این دوره از نمایشگاه عرضه می‌‌کند.

کتاب‌های این انتشارات به زبان‌های روسی، تاجیکی و آذری در غرفه ایران ارائه می‌شوند و این کتاب‌ها در حوزه‌های تربیتی، آموزشی و فقهی است.

برگزاری دو نشست نقد و بررسی کتاب با حضور نویسندگان و مترجمان از دیگر برنامه‌های این انتشارات در غرفه ایران است و ارائه بروشور معرفی کتاب، معرفی انتشارات و خلاصه کتاب‌های عرضه شده به زبان روسی از اهم فعالیت‌های انتشارات جامعةالمصطفی در غرفه ایران خواهد بود و این پنجمین حضور این انتشارات در نمایشگاه کتاب مسکو است.

یادآور می‌شود، بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب مسکو از 11 تا 15 شهریورماه در محل پارک «ودن خواه» برگزار می‌شود و ایران مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه است.