آیت‌الله حسینی بوشهری:
جاذبه میان مردم و مبلغان کمرنگ شده است/ روزمرگی؛ آفت کارهای فرهنگی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، عصر امروز 25 مرداد ماه در دیدار با اعضای شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت در سخنانی گفت: مراقب باشید تا در برنامه‌ریزی دچار روزمرگی نشوید که آفت کارهاست، از این رو از افراد جدید و اتاق فکر نو برای تداوم کارها بهره ببرید.

وی اظهار کرد: در کارها نوآوری داشته باشید ولی صرف نوآوری مدنظر نباشد بلکه استحکام در کارها حفظ و کارها با قوام انجام شود.
مدیر حوزه‌های علمیه با تاکید بر ضرورت داشتن ارزیاب برای ارزیابی کارها تصریح کرد: برنامه‌ها باید متناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی انجام شود. به عنوان مثال می‌توان شعار سال را در هر سال محور برخی کارها قرار داد.
عضو جامعه مدرسین عنوان کرد: ما تجربه خوبی از کارهای دستوری و تشریفاتی نداریم بنابراین باید تلاش شود تا کارها به صورت مردمی دنبال شود. مشکلی که ما امروز در تبلیغ و اعزام مبلغ نیز داریم.
وی افزود: در گذشته به نوعی در تبلیغ موفق‌تر بودیم زیرا مردم روحانی را با سلام و صلوات استقبال و بعد هم بدرقه می‌کردند ولی امروز احساس می‌کنند دستگاهی مامور اعزام مبلغ است و جاذبه گذشته میان مبلغان و مردم کمرنگ شده است.
حسینی بوشهری بیان کرد: من نمی‌خواهم وضعیت کنونی اعزام مبلغ را زیر سؤال ببرم، زیرا شرایط زمانه اقتضای این کار را داشته است، ولی هر قدر این امور مردمی‌تر باشد موفقیت و ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود و باید کاری کرد که مردم خودشان از شما مبلغ بخواهند.
عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه امروز داعش و تکفیر به دنبال گرفتن محبت اهل بیت(ع) از مردم مسلمان هستند، اظهار کرد: ما باید در مقابل این تفکرات انحرافی، محبت اهل بیت(ع) را در دل مردم و به خصوص نوجوان نهادینه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید از رسانه‌ها در تبلیغ برنامه‌های دهه کرامت بیشتر بهره برد، به روایتی از امام علی(ع) اشاره و تصریح کرد: ایشان در ابتدای خلافت خود فرمودند به ما اهل بیت(ع) متمسک شوید زیرا ما شما را به راه منحرف نمی‌بریم و راه درست را از شما دریغ نمی‌کنیم، اگر سکوت کنیم شما هم روش ما را دنبال کنید و اگر دست به اقدامی زدیم از آن تبعیت کنید.