قیصری‌نیک خبر داد:
رقابت ۳۴۸ اثر در هشتمین دوره جشنواره «کتاب سال رضوی»

مهدی قیصری‌نیک، دبیر اجرایی هشتمین جشنواره بین‌المللی «کتاب سال رضوی» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره این جشنواره و داوری آثار گفت: در مجموع 348 اثر داخلی و خارجی در قالب کتاب، پایان‌نامه و آثار دیجیتالی به دبیرخانه این دوره از جشنواره ارسال شده بود که این آثار در حال داوری هستند.

وی افزود: آثار خارجی ارسال شده به زبان‌های فارسی، روسی، اردو، فرانسوی، عربی، انگلیسی، نروژی و ... است که در 5 بخش کتاب برتر، کتاب دیجیتال برتر، پایان‌نامه برتر، ناشر برتر و آثار شایسته چاپ برتر انتخاب و معرفی خواهند شد.

قیصری‌نیک با اشاره به تفکیک آثار ارسال شده گفت: از مجموع آثار ارسالی، 282 کتاب، 21 پایان‌نامه، 40 اثر شایسته چاپ و 5 اثر در حوزه دیجیتال است که توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی یادآور شد: آثار ارسالی با موضوع امام رضا(ع) و خاندان امام رضا(ع) از جمله حضرت جواد الائمه، حضرت حسین بن موسی الکاظم، حضرت احمد بن موسی الکاظم «شاهچراغ»(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) که طی سال‌های 1393 و 1394 منتشر شده، بوده‌اند.

گفتنی است، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی طی شهریورماه با معرفی برگزیدگان برگزار شده و به کار خود پایان می‌دهد.

یادآور می‌شود، این جشنواره به مناسبت میلاد امام رضا(ع) و ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با دهه کرامت از سوی سازمان کتابخانه‌‏ها، موزه‌‏ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) برگزار می‌شود.