درخواست تأسیس زندان ویژه افراط‌گرایان در قرقیزستان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آسیای مرکزی، تمیر ساری‌‌اف، نخست‌وزیر قرقیزستان معتقد است زندانیانی که به جرم تروریسم و افراط‌گرایی دینی محکوم شده‌اند، باید در بخش‌ها یا زندان‌های جداگانه نگهداری شوند تا از گسترش تندروی و جذب زندانیان دیگر که جرم‌های کیفری دارند، به دور باشند.

وی افزود: افراط‌گرایان دینی باید جدای از دیگر زندانیان نگهداری شوند تا از گسترش مسائل افراط‌گرایی و جذب نیروی بیشتر جلوگیری شود.

وی افزود: هم‌سلول بودن افراط‌گران دینی با جنایتکاران تبدیل به ترکیبی خطرناک می‌شود که نمونه آن را در ماه گذشته میلادی طی عملیات ضد تروریستی مشاهده کرده‌ایم.

یادآور می‌شود، پلیس منطقه جنوب قرقیزستان با اعلام بیشترین آمار ثبت شده موارد جذب نیرو در زندان‌ها برای شرکت در عملیات‌های جنگی به طرفداری از افراط‌گرایان تروریست در سوریه و عراق، بارها این مسئله را مطرح کرده بود که زندانیان محکوم شده به جرم افراط‌گرایی دینی باید جدای از دیگر زندانیان نگهداری شوند تا از گسترش افکار افراط‌گرایانه و جذب نیروی بیشتر جلوگیری شود.