نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی

گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، غلام علیدادی، رئیس ستاد صیانت شهرستان کارون در دومین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی شهرستان کارون با اشاره به اهمیت آموزش حقوق شهروندی در ادارات گفت: نه تنها کارکنان و پرسنل ادارات باید آموزش های لازم را فراگیرند، بلکه باید حق و حقوق مردم نیز احصا و آگاهی ها و آموزش های لازم در این خصوص ارائه شود تا مردم در مراجعه به ادارات و دستگاه های اجرایی بدانند چه حق و حقوقی دارند.

وی به الکترونیکی شدن امور در ادارات تأکید کرد و گفت: با اهتمام به الکترونیکی شدن امور، رفتار و عملکرد در کمترین زمان و به صورت یکسان انجام می شود و این خود رضایت مردم را در پی دارد.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای جلسه به بیان دیدگاه های خود در خصوص راهکارهای اجرایی برنامه های صیانت از حقوق شهروندی و حجاب و عفاف و عملکرد دستگاه‌های اجرایی خود در خصوص عملیاتی کردن سیاست های دولت در دو حوزه حجاب و عفاف و حقوق شهروندی پرداختند.

در پایان حمیدرضا اکبری دبیر ستاد صیانت شهرستان کارون اظهار کرد: آموزش حقوق شهروندی از وظیفه دستگاه ها است زیرا این حق مردم است تا به  حقوق خود آشنا و از آن دفاع کنند حضرت علی(ع) در بسیاری از خطبه های خود مردم را تشویق به رعایت حقوق یکدیگر می کند.

اکبری ادامه داد: آن حضرت در دوران بحرانی عصر خود حکومتی را برپا کرد که به لحاظ مردم سالاری و رعایت حقوق مردم در طول تاریخ اسلام و بشریت بی سابقه بوده است، در اندیشه دینی و اسلامی منشأ و منبع حقوق و حکومت و ارزش های متعالی انسان بر گرفته از کتاب مقدس و دستورات خداوند و احادیث ائمه(ص) است.