استاندار قم:
صدا و سیما حلقه ارتباط دوسویه مردم و دولت است

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سید مهدی صادقی استاندار قم با حضور در جمع مدیران و کارکنان صدا و سیمای مرکز قم طی سخنانی با اشاره به پوشش رسانه‌ای برنامه‌های هفته‌ دولت توسط صدا و سیمای مرکز قم، از تلاش‌های این رسانه در تبیین خدمات دولت به مردم قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری قم، صادقی با بیان اینکه صدا و سیما حلقه‌ مهم ارتباط صمیمانه و دوسویه مردم و دولت است افزود: گرچه مدت کمی است مسئولیت استانداری را به عهده گرفته‌ام اما خوشبختانه صدا و سیمای قم کارنامه قابل قبولی را در ارتباط با دستگاه‌های دولتی دارد.

وی پاسخگویی مسئولان نسبت به عملکرد خود را موجب افزایش اعتماد عمومی عنوان و تصریح کرد: دولت خود را موظف به آگاهی بخشی و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود می‌داند.

نماینده عالی دولت در استان ضرورت فرهنگ‌سازی برای افزایش انتقاد پذیری مسئولین را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد:همه  مسئولین در معرض خطا و اشتباه هستند و از اینرو مطرح کردن کاستی‌ها نقش مهمی در اصلاح رفتارهای غلط دارد.

صادقی در ادامه در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال جاری را مورد توجه قرار داد و افزود: چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ امانتداری در انتخابات یک مساله‌ حیاتی است و دولت نیز به این مهم به عنوان یک باور اخلاقی و دینی نگاه می‌کند.

استاندار قم با اشاره به نقش رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما در تاثیرگذاری بر افکار عمومی تاکید کرد: صدا و سیما نیز باید مراقبت‌های لازم را در راستای توجه به پیش درآمدهای انتخاباتی داشته باشد.

حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم نیز باتاکید بر رسالت صدا و سیما در قبال اقدامات دولت و مطالبات مردمی افزود: صدا و سیما خود را ملزم می‌داند که زحمات دستگاه‌های اجرایی را منعکس کند و به مخاطبین استان نشان دهد. از طرفی صدا و سیما چشم و گوش بینای همه مسئولین در حوزه مطالبات مردمی است.

استاندار قم در پایان با بازدید از استودیو و ساختمان‌ اداری در حال ساخت بازدید کرد و دستور تامین بودجه مورد نیاز برای تکمیل این طرح‌ها را به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان صادر کرد.

جلال بیطرفان