حمله فیزیکی کارفرما به کارگران ساختمانی مسجدالحرام

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «emirates247.com»، شکار صحنه ضرب و شتم کارگران ساختمانی مشغول کار در مسجدالحرام در مکه مکرمه توسط مهندس ناظر و قراردادن تصویر ویدیویی آن در شبکه مجازی «یوتیوب» خشم و انزجار بسیاری را برانگیخت.


این تصویر ویدئویی که در روزنامه عربستانی «عاجل» بازتاب یافته است نشان می‌دهد که یک مهندس ناظر که نامش فاش نشده با زدن سیلی به یک کارگر که گفته می‌شود از کشور هند است او را با لگد به بیرون از کارگاه ساختمانی می‌اندازد.

وی سپس اقدام به وارد کردن آسیب جسمی به کارگر دیگری می‌کند، در حالی که بقیه کارگران با ترس و هراس شاهد صحنه هستند.


به گفته این روزنامه تماشاگران این فیلم ویدویی در فضای مجازی با مشاهده این تصاویر از مقامات دولتی عربستان خواستند نسبت به شناسایی، دستگیری و مجازات مهندس ضارب وارد عمل شوند.
این فرد در یک شرکت داخلی که در حال اجرای یک پروژه ساختمانی در مسجدالحرام است مشغول به فعالیت است.


این قطعه ویدئویی در یوتیوب به نشانی ذیل موجود است: https://www.youtube.com/watch?t=30&v=EqrMrA6gL0A