آیت‌الله صدیقی عنوان کرد:
پدران نسبی و فرهنگی در قبال ترویج فرهنگ غدیر مسئول هستند

آیت‌الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران و دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که دستور صریح پیامبر(ص) در خصوص واقعه غدیر این است که حاضران به غایبان و پدران به فرزندان خود وقوع این حادثه را منتقل کنند؛ بر این اساس مسئولیت تربیت ویژه‌ای برعهده پدران گذاشته شده است و چه قدر پدران جامعه ما با این مسئولیت آشنایی دارند، گفت: هم پدران نسبی و هم پدران فرهنگی این مسئولیت را دارند.

وی ادامه داد: جابر ابن عبدالله انصاری در اواخر عمر خود گاهی برای جلب توجه، عمامه خود را بر روی دست می‌گرفت و اعلام می‌کرد ای مردم بچه‌هایتان را با محبت علی(ع) تربیت کنید.

امام جمعه موقت تهران افزود: پدرانی که می‌خواهند نسل پاکی داشته و باقیات الصالحات داشته باشند، باید بذر عشق امیرالمومنین(ع) را در ضمیر دل فرزندان‌شان بپاشند.

وی تصریح کرد: فرهنگسازان، آموزگاران، اساتید دانشگاه، مسئولان فرهنگی و رسانه‌های ما که پدران شخصیت‌ساز جامعه هستند نیز باید نهال محبت امیرالمومنین(ع) را در دل نسل جوان پرورش دهند تا به درختان پر میوه تبدیل شوند و پرخار نباشند مثل آنهایی که دور از محبت امیرالمومنین(ع) هستند.

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در پاسخ به این سؤال که آیا از فضای مجازی می‌توان برای ترویج فرهنگ غدیر استفاده کرد، گفت: جلسات و هیئت‌های مذهبی تعدادی شنونده و بیننده محدود دارند، اما فضای مجازی خودش نعمتی است و اگر از این نعمت استفاده نکنیم کفر نعمت کرده‌ایم؛ از سوی دیگر ما اسلام را جهانی می‌دانیم و حکومت اسلامی را برای عموم بشر توقع داریم. اگر قرار است مسئله مهدویت و حکومت جهانی اسلام مطرح شود که نماد آن ولایت امیرالمومنین(ع) خواهد بود، باید صدای اسلام و مدیریت علوی را به جهانیان برسانیم. اگر از این مجرا استفاده شود هم اغتنام فرصت و زمان‌شناسی است و هم رسالت این اصل را ایفا کرده‌ایم.