آغاز ثبت نام خوشنویسی خطوط قرآنی در دارالقرآن شهرداری منطقه ۱۳

مریم جنگی، مدیر دارالقرآن مرکزی شهرداری منطقه 13 در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره‌های جدید خوشنویسی خطوط قرآنی به‌وسیله قلم درشت و بر روی کاغذ مخصوص خوشنویسی در این مرکز آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه دوره فوق ویژه گروه‌های سنی مختلف بانوان و آقایان است، اظهار کرد: استادان انجمن خوشنویسان از جمله مربیان این دوره است. همچنین این دوره خوشنویسی با هدف نگارش آیات قرآنی‌ و ترویج فرهنگ قرآنی انجام می‌گیرد.

جنگی بیان کرد: این کلاس‌ها چهارشنبه‌ها از ساعت 16 تا 17:30 و پنج‌شنبه‌ها از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 77981115-77981015 تماس بگیرند.

دارالقرآن مرکزی شهرداری منطقه 13 در خیابان دماوند، پل خاقانی، بعد از فلکه اطلاعات، خیابان مهربار، فلکه چایچی(خانه فرش سابق) واقع شده است.