بیانیه جمعیت خدمتگزاران ایثار و مقاومت به مناسبت حادثه منا

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(‌ایکنا)، در پی فاجعه کشتار صدها تن از زائران بیت‌الله الحرام در منا که منجر به کشته و زخمی‌شدن صدها تن از مسلمانان جهان در خانه امن الهی شد، جمعیت خدمتگزاران ایثار و مقاومت با صدور بیانیه‌ای مسئولیت مستقیم حوادث پیش آمده را متوجه خاندان بی‌کفایت آل سعود دانست.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «حکام ریاض بیش از آنکه به فکر مدیریت میلیون‌ها زائر بیت‌الله الحرام باشند بیشتر سرگرم پرورش افراط‌گرائی و تروریسم در منطقه جهت ‌‌حفظ منافع رژیم صهیونیستی هستند و نیروهای خود را برای کشتار زنان و کودکان و مردم مسلمان و بی‌دفاع یمن به آن کشور گسیل می‌کنند.»
جمعیت خدمتگزاران ایثار و مقاومت در این بیانیه تاکید کرده است: «این جنایت و بی‌کفایتی بزرگ و نابخشودنی یک بار دیگر نشان داد که رژیم بی‌دین آل سعود صلاحیت اداره خانه خدا را ندارد و کشورها و امت اسلامی باید دست این خاندان را از سرزمین وحی کوتاه کنند.»
در بخش پایانی این بیانیه آمده است: «ما جامعه بزرگ ایثارگران، رزمندگان و خانواده معظم شهدا این فاجعه بزرگ را به امام زمان‌ (عج) و نایب ایشان، امام خامنه‌ای و به ‌امت اسلامی‌ به ویژه ملت ایران خصوصا خانواده‌های داغدار تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند منان مسئلت داریم شر صهیونیست و آل سعود و آمریکای خبیث را از سر امت‌های اسلامی کوتاه کند و همچون امت خداجوی ایران اسلامی با حضور یکپارچه و با شعار وحدت‌آفرین «مرگ بر آمریکا و آل سعود» در مراسم تشییع حجاج بیت‌الله‌الحرام حضور پیدا خواهیم کرد تا شاید باعث کاهش آلام خانواده داغدیدگان این حادثه عظیم شویم.»