جعفری دولت‌آبادی در گفت‌وگو با ایکنا:
سازمان همکاری‌های اسلامی تجربه موفقی در حل مشکلات جهان اسلام ندارد

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به پرسشی درباره نقش و جایگاه سازمان همکاری‌های اسلامی در روشن کردن ابعاد فاجعه منا اظهار کرد: متأسفانه این سازمان تاکنون تجربه موفقی در این زمینه‌ها نداشته است و بنابراین نمی‌توان به سایر کشورهای اسلامی عضو این سازمان برای حل بحران‌هایی از این قبیل امیدوار بود.

دادستان تهران ادامه داد: امیدواریم در شرایط کنونی، جمهوری اسلامی ایران بتواند مطالبات جهان اسلام در این زمینه را بیشتر مطرح کند و راهکاری هم که برای ممانعت از چنین اقداماتی وجود دارد این است که ملت‌های مسلمان بیدار شوند.

جعفری دولت‌آبادی در پاسخ به این پرسش که بهترین اقدامی که در چنین شرایط کنونی می‌توان انجام داد که مانع بحران‌های بعدی شود، چیست؟ تأکید کرد: باید چنان عمل کرد که سعودی‌ها به مسئولیت خود عمل کرده و بپذیرند که در این فاجعه کوتاهی بسیار جدی داشته‌اند.