شبکه تلویزیونی سازمان همکاری اسلامی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «Arab News»، «ایاد امین مدنی»، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی اعلام کرد: امروز جهان اسلام به شدت نیازمند یک شبکه‌ تلویزیونی جدی و هدفمند است که سبب تغییرات مثبت و کمک به مسلمانان برای رسیدن به اهدافشان شود.

شبکه تلویزیونی سازمان همکاری اسلامی که در سراسر جهان قابل دسترسی است، به بررسی مسائل مسلمانان خواهد پرداخت، آموزه‌های اسلامی را معرفی  و مردم را به وحدت با یکدیگر ترغیب خواهد کرد.

مدنی اعلام کرد: تحولاتی که در جهان اسلام در حال رخ دادن است، سازمان همکاری اسلامی را بر آن داشت تا توانایی‌های رسانه‌ای خود را افزایش دهد تا برای دفاع از هویت، ارزش‌ها و فرهنگ مسلمانان، بر روی توانایی‌های منابع انسانی و طبیعی جهان اسلام سرمایه‌گذاری کند.

راه‌اندازی این شبکه تلویزیونی اکنون در مرحله بررسی جنبه‌های مالی، حقوقی و مدیریتی و پیداکردن سرمایه‌‌گذاران خصوصی و کارشناسان رسانه‌ای است.

این شبکه تلویزیونی که یک شبکه 24 ساعته پخش اخبار است، طی دو سال آینده راه‌اندازی خواهد شد.

برنامه‌های این شبکه به سه زبان انگلیسی، عربی و فرانسوی پخش خواهد شد و هم از طریق ماهواره و هم اینترنت قابل دریافت خواهد بود.

سازمان همکاری اسلامی که در سال 1969 میلادی برای دفاع از منافع مسلمانان جهان تأسیس شد، 57 عضو از 4 قاره جهان داشته و یک نمایندگی دائمی نیز در سازمان ملل دارد.