برگزاری دوره‌های متن‌خوانی متون کهن و معاصر در مؤسسه حافظون

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، از آنجا که یکی از موارد همیشگی مصاحبه آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری، قرائت بدون اعراب متون عربی است لذا مؤسسه قرآنی حافظون، در راستای رفع این نیاز، اقدام به برگزاری دوره‌های ویژه متن‌خوانی متون کهن و معاصر عربی، ویژه متقاضیان شرکت در کنکور ارشد و دکتری الهیات، با مدیریت گروه ادبیات عرب دانشگاه امام صادق(ع) کرده است.

لازم به ذکر است که کلاس‌های صرف و نحو عربی ویژه آمادگی آزمون دکتری الهیات، از چندی پیش در مکان مؤسسه و با تدریس آقای ذوقی آغاز شده است.

 دوره صرف و نحو عربی شامل 120 ساعت تدریس بوده و در روزهای جمعه از ساعت 8 تا 12:30 برگزار می‌شود و پس از آن بلافاصله دوره متن‌خوانی آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به آدرس تهران، میدان بهارستان، خیابان مجاهدین اسلام، خیابان ایران، پلاک 347، مؤسسه قرآنی دارتحفیظ القرآن الکریم، گروه قرآنی حافظون مراجعه، با شماره 33442005 یا09198000970 تماس حاصل کرده و یا به سایت مؤسسه Haafezoon.ir.www مراجعه کنند.

مینو فخاریان