جشنواره شعر «فصل نینوائی» در استان مرکزی برگزار می‌شود

علی احمدی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: فصل سوم از چهار فصل جشنواره شعر آئینی بسیج با عنوان «فصل نینوائی» برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اعلام فراخوان شرکت در جشنواره بیان کرد: این فصل در قالب موضوعات پیامبر(ص) امت واحده اسلامی، تداوم فرهنگ علوی(غدیر، عاشورا، امید و انتظار)، تداوم حماسه عاشورایی در بیداری اسلامی و راهپیمایی اربعین برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در راستای این محورها به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

احمدی اظهار کرد: جشنواره شعر بسیج در قالب چهار کارگاه در چهار فصل برگزار خواهد شد که فصل اول و دوم این جشنواره برگزار و فصل سوم نیز درحال برگزاری است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان مرکزی افزود: فراخوان ارسال آثار برای فصل سوم این جشنواره از تاریخ 15 آبان ماه جاری آغاز شده و تا 10 آذر ماه نیز ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا مهلت اعلام شده به پست الکترونیک   M.sherebasij@gmail.com ارسال کنند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان مرکزی از اعلام فراخوان دومین جشنواره موسیقی نیز خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره نیز با محوریت سرودهای حماسی و انقلابی در بخش‌های تک‌خوانی  بدون ساز و با ساز، تک‌نوازی، دونوازی، سرنوازی، گروه‌های سرود، تواشیح، قومی(محلی)، تمام گروه‌های ایرانی، پاپ، کلاسیک و ... برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در سایت جشنواره به آدرس www.artarak.ir بارگزاری کنند و یا به آدرس خیابان شهید بهشتی، پایین‌تر از میدان هفت تیر، روبروی مسجد آشیخ ابوالحسن مجتمع فرهنگی و هنری آیه ارسال نمایند.