جمشیدی اعلام کرد:
اولویت ابلاغیه رهبر معظم انقلاب در خصوص گیاهان دارویی در سازمان غذا و دارو

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) امیرحسین جمشیدی، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار کرد: در چند سال آینده به مرور مصرف مکمل‌ها از حالت عوامانه دور خواهد شد ضمن اینکه ارتقاء سواد تغذیه‌ای مردم نیز به این موضوع کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: درآینده شاهد آن خواهیم بود که هدف گیری مناسب تری در کشور در خصوص مصرف مکمل‌ها صورت پذیرد و در مجموع باید بگوییم که آینده مکمل‌ها، منوط به نگاه علمی به این موضوع است.

جمشیدی ادامه داد: گیاهان دارویی جزء ذخایر و منابع طبیعی هستند و بسیاری از کشورها کم یا زیاد از این چنین منابعی برخوردار هستند که نوع، تعداد، و تنوع گونه‌ای گیاهی بر اساس شرایط و موقعیت جغرافیایی هر منطقه متفاوت است.

وی عنوان کرد: استفاده مطلوب، منطقی و بهینه از این منابع که به لحاظ فناوری بسیار کم هزینه تر و ساده تر از صنایع دارویی صناعی هستند، می تواند ضمن تامین بخشی از نیازهای عمده بهداشتی و درمانی جامعه از خروج مقادیر متنابهی ارز جلوگیری نموده و مانع گسترش وابستگی به بیگانگان شود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: با اتخاذ سیاست‌ها و راهکارهای مناسب  مبتنی بر یک شناخت واقع گرایانه از وضعیت موجود این منابع و کاربرد روش‌های علمی و صحیح در تمام ابعاد اعم از کاشت، داشت، برداشت و بهره برداری صنعتی و اقتصادی آن، چه از طبیعت و چه به صورت کشت مکانیزه، می‌توان به درکی واقعی و اصولی  در خصوص نقش و بازدهی گیاهان دارویی در جوامع رو به رشدی همچون کشورمان رسید و علاوه بر حفظ و حراست از این سرمایه‌های ملی به شکوفایی و توسعه پایدار جامعه نیز دست یافت.

جمشیدی خبر داد: با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت که رهبر معظم انقلاب آن را ابلاغ کرده اند، بنابراین توجه و ضرورت توجه و نگاه ویژه به این موضوع دو چندان می‌شود که در همین راستا این اداره کل ابلاغیه مقام معظم رهبری را در خصوص گیاهان دارویی در اولویت قرار داده و نظارت‌های ویژه ای نیز بر ارائه خدمات در حوزه داروهای گیاهی دارد.