رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد:
نقش برجسته شورای عالی انقلاب فرهنگی در توسعه برنامه‌های علمی و پژوهشی کشور
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،  به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌‌ همان طور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند شورای عالی انقلاب فرهنگی ابتکار بی‌بدیل امام (ره) بوده است که زمینه را برای توسعه علمی کشور فراهم کرد و اگر توسعه علمی‌ای در کشور داریم همه این‌ها بعد از انقلاب اسلامی بوده است، به خصوص با طرح‌های زیربنایی و نقشه راه‌هایی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه‌های مختلف تصویب و ابلاغ کرده است.  
وی ادامه داد: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مجموعه اسناد بالادستی توسعه آموزش عالی ایران است و خوشبختانه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی چه بخش دولتی و چه بخش غیردولتی موفق شدند از این اسناد ارزشمند و فاخر برای برنامه ریزی‌های خود نقشه‌های اجرایی تهیه و در توسعه آموزش عالی استفاده کنند.  
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: نقش برجسته شورای عالی انقلاب فرهنگی در این بوده است که توانسته اسناد بالادستی‌ای را فراهم کند که فرا روی برنامه‌های علمی و پژوهشی ایران قرار گیرد.  
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه علمی را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: تاثیرات و نقش و عملکرد شورا خصوصا در نقشه جامع علمی کشور، نقشه مهندسی فرهنگی، سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و در رشته‌های خاص مثل بایو، نانو و... را، امروز در سیاست گذاری‌ها و تهیه نقشه راه‌ها شاهد هستیم.  
وی افزود: نتایج تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در عرصه پیشرفت علمی قابل توجه است به طوری که همین الان ایران در بسیاری از رشته‌ها جز کشورهای بر‌تر و در ده رتبه بر‌تر دنیا است و براساس گزارش سال ۲۰۱۴ سسیستم ISI، علم ایران رتبه شانزدهم را دارد و نشان می‌دهد که در سی و چند سال گذشته همه دولت‌ها و مخصوصا شورای عالی انقلاب فرهنگی در امر توسعه زیربنا‌ها و برنامه ریزی‌های توسعه آموزش عالی ایران کمک شایانی کرده‌اند.  
میرزاده در پایان به لزوم تخصصی‌تر شدن کمیسیون‌های شورای عالی انقلا ب فرهنگی اشاره کرد و گفت: کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی باید متعدد و تخصصی‌تر شوند تا بتواند با وقت و دقت بیشتر به مباحث ورود پیدا کنند و بهره دهی شورا هم بیشتر شود چرا که اعضای اصلی شورا همگی افراد پرکاری هستند و اغلب در راس وزارتخانه‌ها و یا موسسات بزرگ هستند و وقت کافی برای شرکت در کمیسیون‌ها را ندارند و نمایندگان وزرا و نهادهای باید موفق شوند در کمیسیون‌های زیر مجموعه شورای عالی بیشتر شرکت کنند تا برنامه‌های شورا با سرعت بیشتری پیش می‌رود.