گروه فعالیتهای قرآنی: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: مشکل مدیریت و نیروی انسانی ۶۵۰ مرکز دارالقرآن آموزش و پرورش با دستور وزیر آموزش و پرورش حل شده است.
محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه در حال حاضر 650 مرکز دارالقرآن آموزش و پرورش در سراسر کشور فعالیت دارند، گفت: سال گذشته تعداد این مراکز 600 مرکز بود که امسال 50 مرکز دیگر به این مراکز اضافه شده و هماکنون 650 مرکز دارالقرآن داریم.
وی در ادامه گفت: امسال بعد از 15 سال بلاتکلیفی مدیران و نیروی انسانی مراکز دارالقرآن الکریم با دستور وزیر آموزش و پرورش حل شد و از این پس تمامی مراکز دارالقرآن ما یک مدیر خواهند داشت که این کار در حال حاضر انجام شده و همچنین براساس درجهبندی این مراکز از یک تا سه، به ترتیب 48 ساعت، 24 ساعت و 12 ساعت برای این مراکز پیشبینی شده است.
مسیبزاده عنوان کرد: در شرایطی که آموزش و پرورش بودجه نیروی انسانی را به صورت انقباضی میبندد این اتفاق توسعهای که در حوزه مدیریت و نیروی انسانی مراکز دارالقرآن رخ داده، یک اتفاق ویژه است که با دستور وزیر آموزش و پرورش رقم خورده است.
وی در خصوص فعالیت دارالقرآنها و توسعه این مراکز گفت: ما نمیخواهیم مراکز دارالقرآن ضعیف داشته باشیم بلکه تمام هم و غم ما این است که دارالقرآنها فضای معنوی بسیار خوبی برای آموزشهای مکمل در زمینه قرآن درسی باشند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: شاخص توسعه ما در مراکز دارالقرآن این است که هر منطقه آموزش و پرورش دو دارالقرآن، یکی برای بانوان و یکی برای آقایان داشته باشد و در شرایطی که 720 منطقه آموزش و پرورش در کشور داریم شاخص توسعه ما این است که در بازده زمانی پنجساله حدود هزار و 500 مرکز دارالقرآن داشته باشیم.
وی در پایان گفت: البته تأکید ما این است که فضاهای در نظر گرفته شده برای مراکز دارالقرآن از بهترینهای استانها باشد و استفاده از فضاهای استیجاری و مخروبه به هیچ عنوان تأکید نمیشود.