بهترین تجلیل از رسول خدا(ص)، پیروی از سیره ایشان است
مولوی عبدالسلام شهلی‌بر، مدرس حوزه علمیه اهل سنت مسجد مکی شهرستان زاهدان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: اگر مسلمانان خود را پیرو مکتب رسول الله(ص) می‌دانند و می‌خواهند اسلام حقیقی را زنده نگه دارند، باید مجری رهنمودهای ایشان باشند.
این عالم اهل سنت افزود: استکبار جهانی امروز برای نابود کردن اسلام، کشورهای اسلامی را به جان هم انداخته و پدیده اسلام هراسی را روی دست گرفته تا با دین پیامبر(ص) مبارزه کند و تا مسلمانان بیدار نشوند، نخواهند توانست از اسلام محمدی دفاع کنند.
وی اظهار کرد: اختلاف و تفرقه‌افکنی، شمشیری دو لبه است که در آن، هم آن گروهی که تفرقه به راه انداخته و هم گروهی که به آن اهانت شده است، هر دو طرف ضربه می‌خورند و هیچ خیر و منفعتی در آن نیست.
مولوی شهلی‌بر بیان کرد: اگر جامعه اسلامی می‌خواهد پویا باشد و در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد، باید روی مسئله وحدت و انسجام توجه بیشتری کند، چون اختلاف در جامعه، مانع توسعه و پیشرفت خواهد بود.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت مسجد مکی شهرستان زاهدان گفت: بهترین تجلیل از رسول خدا(ص)، پیروی از سیره ایشان و وحدت امت اسلامی زیر سایه قرآن است و مهم‌ترین عامل تحقق این اتحاد و انسجام، علمای جهان اسلام هستند.
وی افزود: دولتمردان و علما بیشترین نقش را در تقویت وحدت دارند زیرا نبض ملت هستند؛ همان‌طور که مقام معظم رهبری تأکید ویژه‌ای روی مسئله وحدت دارند، سایر علما نیز باید الگوبرداری کرده و به روشنگری در جامعه بپردازند.
این عالم اهل سنت در پایان بیان کرد: امنیتی که امروز ما در جمهوری اسلامی از آن برخوردار هستیم، حاصل وحدت موجود بین ملت ایران است و امیدواریم این وحدت در سراسر جهان اسلام نیز برقرار شود.