تشریح فعالیت‌های «کارگروه قرآن و عترت بنیاد خاتم‌الاوصیاء(عج)» در افق
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه «افق» که روزهای شنبه هر هفته از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود، امروز، 12 دی‌ماه، به تبیین و تشریح فعالیت‌ها و آخرین اخبار از برنامه‌های کارگروه قرآن و عترت بنیاد خاتم‌الاوصیاء(عج) می‌پردازد.
براساس این گزارش، محمدعلی خواجه پیری، عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور و رئیس کارگروه قرآن و عترت بنیاد خاتم‌الاوصیاء(عج) میهمان حضوری و مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم میهمان تلفنی برنامه امروز افق هستند.
برنامه امروز افق از ساعت 14:15 با اجرای‌ کارشناسی محمدرضا پورمعین به روی آنتن شبکه رادیویی قرآن می‌رود.
یادآور می‌شود، برنامه رادیویی «افق» به تهیه‌کنندگی فاطمه رحمانی کاری از گروه قرآن و اطلاع‌رسانی رادیو قرآن است که روزهای شنبه هر هفته از این شبکه رادیویی پخش می‌شود.