مرحومه خانم محریزه بوسعدیا از نمایی نزدیک‌تر/ منزلی جدا برای تبلیغ تشیع
به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا،   مرحومه خانم محریزه بوسعدیا (لعیب) اهل تونس و از ساکنین شهر پاریس بانوی بزرگواری است که ٣٥ سال قبل به مذهب تشیع مشرف شد؛ این مرحومه از ثروت زیادی برخوردار بود و تعداد زیادی مرید و خدمه داشت که با تشرف ایشان به مذهب تشیع تمامی دوستان و اطرافیان او به مذهب تشیع مشرف شدند.

وی به پیروی  از سرور خود، حضرت خدیجه کبری(س) تمامی ثروت خود را در راه اسلام خرج کرد به‌نحوی که در آخر عمر اموراتش بسختی می گذشت؛ تمامی افتخار ایشان این بود که امام خمینی(ره) شخصا با یک چای با دست مبارکش از این ایشان در جمکران  پذیرایی کرده است؛ مرحومه حاجیه خانم بوسعدیا ملقب به حاج خانم و یا خانم لعیب، ساکن پاریس بود؛ سرگذشت شیعه شدن و افرادی که توسط ایشان مسلمان و شیعه شدند بسیار شنیدنی است.

این مرحومه هفته گذشته در پاریس در گذشت و بنا بر وصیت ایشان پیکر مطهرشان به همت مریدان شیعه ایشان و همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس  به تهران انتقال داده شد و روز سه‌شنبه در شهر مقدس قم بخاک سپرده شد؛ یکی از جانبازان دفاع مقدس به نام حیدر آل‌علی که در زمان این بانوی مکرمه در فرانسه حضور داشتند یک بار در فرانسه با ایشان دیدار کرد و نقل می‌کند که ایشان به خاطر کسانی که در فرانسه علاقه‌مند بودند تا به مذهب اسلام و تشیع در بیایند، یک آپارتمان جدا در یکی از مناطق فرانسه گرفته بودند و در آنجا با علاقه‌مندان به تشیع دیدار می‌کردند و آنها را راهنمایی می‌کردند و کسانی هم به واسطه علاقه به ایشان و ارادتی که داشتند با ایشان ارتباط بر قرار می‌کردند و از ایشان تقاضا می‌کردند تا برایشان دعا کند.

ایشان نقل می‌کنند که در ایامی که این بانوی پاکدامن مراجعه‌کنندگان بسیاری برای آشنایی با تشیع داشتند، یکی از کانال‌های تلویزیون فرانسه، در یک اقدام ناپسند یکی از عوامل خود را با دوربین مخفی نزد این خانم می‌فرستند و از ایشان فیلم گرفته و در برنامه تلویزیونی با استفاده از فیلم‌های تهیه شده و دست کاری روی این فیلم‌ها این بانوی عفیف را به شبکه‌های فالگیری و علوم غریبه منسوب کردند که این اقدام زشت آنها نشأت گرفته از دشمنی آنان با مذهب تشیع است.

محمدعلی نادعلی