سلفی‌گری، دسیسه غرب برای جلوگیری از اشاعه بیداری اسلامی است
حجت‌الاسلام علی رئوفی‌نژاد، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تحولات و وقایعی که در منطقه شکل گرفته، مسأله بیداری اسلامی بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.
وی بیان کرد: موج بیداری اسلامی که در انقلاب اسلامی ایران به‌روشنی قابل مشاهده بود، چند سالی است که در سایر کشورهای دور و نزدیک هم به راه افتاده است که این مسأله منافع کشورهای غربی را تهدید می‌کند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیکشهر افزود: ترویج سلفی‌گری و تقویت جریان‌های تکفیری در واقع دسیسه غرب و دنیای استکبار برای تحت‌الشعاع قرار دادن بیداری اسلامی است، تا هم مسلمانان را به جان یکدیگر بیندازند و هم اسلام را در چشم افکار عمومی زشت جلوه دهند.
وی اظهار کرد: رسانه‌های غربی هم که در خدمت منافع دنیای استکبار هستند، تمام تلاش خود را بکار گرفته‌اند که تصاویر قساوت و وحشی‌گری گروه‌های تکفیری را منتشر کنند تا چهره اسلام تخریب شود.
رئوفی‌نژاد با بیان اینکه امروز دنیا تشنه تعالیم وحی است، گفت: مردم اروپا و امریکا از مکتب‌های پوچ غربی برای برقراری عدالت و احترام به حقوق انسان‌ها ناامید شده‌اند و تشنه شنیدن کلام وحی هستند، دولتمردان غربی هم بخوبی به این مسأله پی‌برده‌اند و سعی دارند صدای اسلام به گوش آنان نرسد.
وی بیان کرد: دشمن با ترويج اندیشه‌های انحرافی، رواج و تقویت گروه‌های تکفیری و سلفی سعی دارد تا از طرفی عده‌ای به نام اسلام و به نام دين و شريعت، اكثريّت مسلمانان را تكفير و قتل عام كنند و از طرفی، چهره اسلام را مخدوش کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیکشهر افزود: متأسفانه بعضى از دولت‌های اسلامی هم حاضرند براى حفظ منافع دنیوی و مادی خود، دست به دست دشمنان اسلام بدهند و اهداف صهیونیست‌ها را در منطقه دنبال کنند.
رئوفی‌نژاد در پایان اظهار کرد: علمای دینی باید بیش از پیش وارد صحنه شوند و با تقویت موج بیداری اسلامی، در عرصه‏‌هاى داخلى و منطقه‌‏اى و بين‏‌المللى در برابر جریان‌های ضد اسلامی مقابله کنند.