گروه سلامت: عضو فرهنگستان علوم پزشکی يكي از راههاي ارتقاء سلامت معنوي، انس با قرآن است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ایکنا)، محمد حسین نيكنام، عضو فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه بحث سلامت معنوي جزو بحثهاي بسيار مهم و ضروري در حوزه سلامت است، اظهار کرد: يكي از راههاي ارتقای سلامت معنوي انس با قرآن است.
وي افزود: سلامت معنوي از چندين دهه گذشته در سازمان جهاني بهداشت مطرح شده و تا قبل از آن تنها به بعد سلامت جسمي، رواني و اجتماعي در انسان توجه شده بود و بعد سلامت معنوی کاملا مغفول مانده بود.
نيكنام افزود: سلامت معنوي ارتباط مستقيمی با دين، مذهب و نگرش ايدئولوژيك انسان دارد و از آنجا که به سه بعد ديگر سلامت اشراف دارد، بايد در عرصه زندگي به آن توجه ويژهاي داشته باشيم.
عضو گروه سلامت معنوي فرهنگستان علوم پزشکی عنوان کرد: وقتي نگرش، بينش و اعتقادات ما نسبت به عالم و اعتقاد به عدالت محكم باشد به تناسب، رفتار بهتر و روح و جسم سالمتری خواهيم داشت.
وي خاطر نشان كرد: بيماري كه اعتقادات قوي دارد و نگرش معنوي در وجودش نهفته است، تحمل بيشتري در مقابل بيماري دارد و شرايط بسیار مطلوبتری در مقایسه با بيماري دارد كه از معنويت برخوردار نيست.
نيكنام یادآور شد: هرچقدر بيشتر بتوانيم با قرآن انس بگيريم در ارتقاي سلامت معنوي گام موثرتري بر داشتهايم و باید با جديت اين مسير را كه همان نهادينه كردن سلامت معنوي در جامعه است، ادامه دهيم.