سیر نگارش آثار علوم قرآنی از قرن یکم تا سیزدهم تألیف می‌شود
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی مهدوی‌راد، پژوهشگر قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره اثر در دست تألیف خود گفت: کتابی که در دست نگارش دارم، «سیر نگارش آثار علوم قرآنی» است که این اثر، کتاب درسی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های مرتبط با علوم قرآن است.
وی افزود: در این اثر نقد و بررسی و تحلیل آثار نگاشته شده درباره علوم قرآن از قرن اول تا سیزدهم انجام و به صورت تسلسل تاریخی تبیین شده است که می‌تواند مورد توجه پژوهشگران حوزه قرآن نیز باشد.
مهدوی‌راد ادامه داد: در حال حاضر بخش اعظم این کار انجام شده است، اما به دلیل مشغله فراوان این کار هنوز به اتمام نرسیده و هر سال تصمیم می‌گیرم آن را نهایی کنم، اما نمی‌شود.
وی در ادامه یادآور شد: اگر دو ماه به من فرصت دهند و مشغله‌ای غیر از این کار نداشته باشیم می‌توانم آن را به اتمام برسانم.