میزبانی خانه بنیانگذار کبیر انقلاب از کتاب‌های «الهدی» در نجف
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات بین‌­­المللی الهدی در سلسله برنامه‌های فرهنگی خود در نمایندگی­‌های خارج از کشور، به مناسبت دهه فجر نمایشگاه کتاب و نمایشگاه مجموعه عکس­‌های روزشمار انقلاب را در بیت امام(ره) در نجف برپا کرده که مورد استقبال دوستداران انقلاب اسلامی از کشورهای مختلف قرار گرفته است.
در مهرماه 1344، امام خمینی(ره) و فرزندش آیت‌الله حاج آقا مصطفی به تبعیدگاه دوم خود یعنی عراق اعزام می‌شوند. ایشان به مدت سیزده سال در شهر نجف اشرف اقامت داشتند. این منزل در جنوب شهر قديم نجف قرار دارد.
آثار ادبی و هنری شامل تازه­‌های نشر و پرفروش‌های انتشارات بین‌المللی الهدی به زبان عربی و انگلیسی با موضوعاتی از قبیل آثار و اندیشه­‌های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، تاریخ انقلاب، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ و هنر ایران، تاریخ اسلام، تشیع، ادبیات دفاع مقدس و ... در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شده و به بازدیدکنندگان اهدا می‌شود.
در داخل کشور نیز به مناسبت ایام‌الله دهه فجر جشنواره فروش ویژه محصولات فرهنگی انتشارات بین‌­المللی الهدی آغاز شده است. این جشنواره شامل محصولات فرهنگی از قبیل بسته‌های ادبی، دانشگاهی، قرآنی و زبان‌های خارجی است که با در نظر گرفتن تخفیف‌هایی خاص عرضه می‌­شود.
در این طرح بسته‌­های فوق همراه با جوایز فرهنگی، تخفیف­‌های نقدی و استفاده رایگان از کتابخوان‌های تحت شبکه‌های اینترنتی قابل دسترسی است.