طنین صوت قاریان ایرانی در حرمین کاظمین + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعضای طرح آموزشی ـ تربیتی اسوه که 38 قاری نوجوان از 20 استان کشور بوده و هم‌اکنون در کشور عراق هستند بعد از ظهر روز گذشته، چهارم اسفندماه با حضور در محفل قرآنی حرمین شریفین کاظمین، به تلاوت قرآن و اجرای برنامه پرداختند.
براساس این گزارش، قاریان نوجوان با حضور در حرمین کاظمین، پس از انجام اعمال و زیارت و اقامه نماز مغرب و عشا در محفل قرآنی صحن عتبه مقدسه حاضر شده و به اجرای برنامه پرداختند.
در این محفل که به میزبانی دارالقرآن عتبه امامین همامین کاظمین برگزار شد، رضا صفدری از زاهدان، علیرضا بازیاری از بوشهر، محمدهادی ساجدی از گیلان، سیدمحمد حسینی پور از سمنان، سبحان قاری از تهران، علیرضا سلیمی از قاریان نوجوان حاضر در طرح اسوه صبح امروز، پنجم اسفندماه نیز در کلاس‌های آموزشی صوت و لحن، تجوید و فصاحت حضور داشتند.
یادآور می‌شود، چهارمین دوره طرح اسوه که به همت جامعه فرهنگی قرآنی عصر و همکاری شورای عالی قرآن برگزار می‌شود تا هفتم اسفند‌ماه ادامه دارد.