در گفت‌وگو مدیر شبکه قرآن سیما با ایکنا تشریح شد:
رویکردهای شبکه قرآن سیما در سال جدید/ گره‌زدن برنامه‌ها با مسائل روز
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد موسوی، مدیر شبکه قرآن سیما که حدود سه ماه است که این مسئولیت را برعهده گرفته است در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد رویکردهای این شبکه در سال جدید، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده در سال 95 برنامه‌های شبکه قرآن سیما که یک شبکه تخصصی قرآنی است، با مسائل مبتلابه جامعه در زمینه‌های گوناگون فکری، اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی گره خواهد خورد.
وی افزود: یکی از رویکردهای ما حرکت به سمت موضوعات و برنامه‌هایی خواهد بود که پاسخگوی نیازهای مهم مردم باشد.
مدیر شبکه قرآن سیما تصریح کرد: اولویت‌بخشی به مسائل آموزش قرآن کریم از برنامه‌های امسال است که به صورت ویژه مد نظر قرار خواهد گرفت.
رئیس شورای تخصصی معارف سیما، سومین رویکرد این شبکه در سال جدید را توجه و کمک به ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی عنوان و خاطرنشان کرد: در این رویکرد ارتباط و همکاری شبکه را با مجموعه‌هایی که در زمینه ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی کار می‌کنند، افزایش داده و تلاش خواهد شد تا در زمینه توسعه مباحث قرآنی قدم‌های جدی‌تر و اثرگذارتری برداشته شود.
وی عنوان کرد: به عنوان مثال، باید به طرح «چلچراغ» اشاره کرد که توسعه جلسات هفتگی قرآنی را به دنبال دارد. این طرح حتی در زمینه مفاهیم، تفسیر و حفظ قرآن کریم به پیشبرد این اهداف، بسیار کمک خواهد کرد، ضمن اینکه خود این کار هم اثر تبلیغی و ترویجی داشته و یک کار بابرکت است.
مدیر شبکه قرآن سیما در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرگزاری قرآن با اشاره به روایت «الْبَيْتُ الَّذِي يُقْرَأُ فِيهِ الْقُرْآنُ وَ يُذْكَرُ اللّهُ ـ عَزَّ وَ جَلَّ ـ فِيهِ تَكْثُرُ بَرَكَتُهُ، وَ تَحْضُرُهُ الْمَلَائِكَةُ، وَ تَهْجُرُهُ الشَّيَاطِينُ»، گفت: براساس این روایت، هر خانه‌ که در آن قرآن خوانده شود محل حضور ملائکه و فرشتگان الهی است و خانه‌ای هم که در آن قرآن خوانده نشود جای حضور شیاطین است، بنابر این باید تلاش کرد تا تلاوت قرآن در تمامی خانه‌ها مورد توجه و عنایت بیشتر قرار گیرد.
موسوی اذعان کرد: طرح چلچراغ را به عنوان نمونه در استان کرمان اجرا کردیم که در طی هشت ماه و فقط در بخش مردمی 2400 جلسه قرآنی راه‌اندازی شد. این یک جریان بسیار بابرکت است که اثرگذاری بسیار زیادی هم دارد.
مدیر شبکه قرآن سیما افزود: می‌خواهیم فرصتی را به وجود بیاوریم تا فعالان بخش‌های مختلف در حوزه قرآن بتوانند تریبونی داشته باشند و حرف‌ها و ظرفیت‌های خودشان را از طریق آن مطرح کنند تا جامعه بهتر و بیشتر با آنها آشنا شده و از خدماتشان بهره‌برداری کنند. این امکان به وجود خواهد آمد که متولیان و مسئولان مجموعه‌های قرآنی ضمن معرفی و ارائه فعالیت‌های خود با انتظارات و نیازهای مردم، از طریق رسانه آشناتر شوند.  
موسوی در پاسخ به این سؤال که در بین این رویکردها، رویکرد اصلی شبکه در سال جدید چه موردی است، اظهار کرد: همه این مواردی که گفته شد یک سری کلیات بود و زمانی که به برنامه تبدیل شود جزئیات بسیار زیادی از فعالیت‌های قرآنی را در بر خواهد گرفت.