جعفریان:
دانشگاه‌‌های علوم پزشکی پیش‌تر از هر گروه دیگری به اقتصاد مقاومتی وارد شدند
علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه گروه‌های مختلف علوم پزشکی جزء معدود گروه‌هایی هستند که به صورت عملی وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شده‌اند، اظهار کرد: در سال جدید نیز این مسئله در تمامی برنامه‌های دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران لحاظ شده و به صورت عملی با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این راه گام بر می‌داریم.
وی افزود: هر اقدام درمانی، توسعه پژوهش‌های علمی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی اقداماتی است که می‌تواند ارز را در کشور نگه دارد که این مهم خدمت مهم نظام سلامت به مقوله اقتصاد مقاومتی است.
جعفریان ادامه داد: بیماری که در کشور با هزینه 40 تا 50 میلیون در کشور پیوند می‌شود از خروج 400 هزار دلار ارز جلوگیری می‌کند و به تقویت اقتصاد ملی منجر‌ می‌شود، خوشبختانه در حال حاضر ایران در این عرصه موفق عمل کرده است. وظیفه ما به عنوان گروه‌های پزشکی این است که بتوانیم نیاز کشور را به آنچه از خارج برای درمان و سلامت مردم می‌آید حداقل کنیم، ما می توانیم خود را در جهت جلوگیری از خروج سرمایه و ارائه خدمت خانگی تقویت کنیم.
جعفریان با بیان اینکه خطاهای پزشکی می‌تواند تأثیر سوئی بر اقتصاد مقاومتی بگذارد، اظهار کرد: خطاهای پزشکی مقوله قابل اجتنابی نیست و در تمامی دنیا نیز وجود دارد، به دلیل اینکه پزشک فردی است که انسان بوده و انسان می‌تواند خطا کند اما اینکه آیا این هزینه عمده‌ای در نظام سلامت ایجاد می‌کند تا حدی ارزیابی آن سخت است.
وی یادآور شد: خطای پزشکی موجب هزینه و تهدید علیه سلامت می‌شود ولی اینکه این موضوع به چه اندازه می‌تواند بر اقتصاد مقاومتی تأثیر منفی بگذارد نیازمند مطالعه است.