امروز؛
مراسم اختتامیه جلسه مرکزی دارالقرآن علی‌بن موسی‌الرضا‌(ع) برگزار می‌شود
سروش عظیمی، مدیر‌عامل مؤسسه سروش جاودانه وحی مشهد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: نهمین مراسم اختتامیه جلسه مرکزی دارالقرآن و عترت علی‌بن موسی‌الرضا‌(ع)، با تقدیر از 120 قاری و حفاظ و مداحان اهل‌ بیت(ع) با حضور مسئولان کشوری و لشگری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این مراسم‌، امروز چهارشنبه، 25 فروردین‌ماه‌ از ساعت 14 تا 19 در مشهد مقدس، قبل از چهار‌راه آهن، بین کامیاب 11 و 13 مسجد غدیر بابا علی برگزار می‌شود.

عظیمی با اشاره به اینکه این مراسم بزرگ‌ترین محفل قرآنی کشور است، افزود: این مراسم با حضور قاریان، حافظان، مداحان و قرآن‌آموزان نوجوان ممتاز استان خراسان رضوی برپا می‌شود که 20 قاری و حافظ بین‌المللی نیز حضور دارند و احمد واعظی نیز به‌عنوان مداح فرهیخته کشور به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

گفتنی است؛ این برنامه توسط شبکه قرآن و شبکه خراسان رضوی و رادیو قرآن ضبط خواهد شد.