پایان مسابقات قرائت قرآن کشورهای آسه‌آن
پایان مسابقات قرائت قرآن کشورهای آسه‌آن

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری مالزی (Bernama)، این دوره از مسابقات قرآن کشورهای آسه‌آن (اتحادیه جنوب شرق آسیا شامل تایلند،‌ برونئی، مالزی، اندونزی، سنگاپور، ویتنام،‌ فیلیپین، لائوس، میانمار و کامبوج)در شهر بانکوک، پایتخت تایلند، برگزار شد.

محمد حسینی از مالزی که پیش از این مقام سوم مسابقات سراسری قرائت قرآن مالزی در سال را کسب کرده بود به مقام نخست رقابت‌های تایلند رسید.

حسینی در بازگشت به کشورش در فرودگاه بین‌المللی کوالالامپور گفت: اکثر شرکت‌کنندگان صدای بهتری نسبت به من داشتند به همین دلیل من تلاوت خود بر تجوید، ترنم و لهجه تمرکز کردم.

وی که دانشجوی سال آخر ارتباطات و زبان عربی دانشگاه علوم اسلامی مالزی است، عنوان کرد: شرکت‌کنندگان مالزیایی شرایط خوبی داشتند زیرا قالب مسابقات تایلند مانند مسابقات مالزی است.

حسنا حسن، قاری مالزیایی شرکت‌کننده در گروه بانوان نیز توانست مقام دوم این مسابقات را از آن خود کند.

حسنا که 24 ساله است، گفت: تمرین مداوم و راهنمایی‌های مربیانم مرا کمک کرد که در تکنیک‌های قرائت مهارت پیدا کنم.

وی پیش از این برنده مسابقات سراسری قرائت قرآن مالزی در سال 2015 و مسابقات قرائت قرآن جنوب شرق آسیا در سال 2013 بوده است.