مراسم اختتامیه جشنواره بانوامین برگزار شد
 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سیده سعیده غروی، رئیس جشنواره بین‌المللی بانوامین و معاون پژوهش جامعه الزهراء در سخنانی در این مراسم گفت: جامعه با حکم امام در سال 1363 فعالیت خود را شروع کرد و تا سال 84، پژوهش در ساختار آموزش قرار داشت اما به علت اهمیت این مسئله از سال 84 معاونت پژوهش به صورت جداگانه ایجاد شد.
وی ادامه داد: کشف و پرورش استعدادهای پژوهشی و تعمیق پژوهش‌های دینی مهمترین اهداف است، که ظرفیت‌سازی، و ارتقای پژوهشی مهمترین کارهای ما هست و جشنواره بانوامین می‌تواند این مسئله را تعمیق ببخشد.
غروی عنوان کرد: این جشنواره با هدف ایجاد مرجعیت علمی در هدایت آثار پژوهشی و تولید این آثار شکل گرفته و طرح آن در خردادماه 1394 مورد تصویب قرار گرفت.
وی افزود: ما با 300 مرکز حوزوی و دانشگاهی در داخل و 90 کشور  برای جشنواره ارتباط برقرار کردیم و آثار از آنان دریافت شد و فراخوان آثار نیز از مهر ماه تا نیمه دی ماه سال قبل ادامه داشتدر مجموع هزار و ۷۰۷ اثر در سه قالب کتاب، مقاله علمی ـ پژوهشی، و پایان‌نامه شامل؛ پایان‌ نامه سطح ۲ و ۳ و ۴، کارشناسی ارشد و دکتری به جشنواره ارسال شد.
غروی با بیان اینکه این آثار به زبان‌های فارسی، عربی، اسپانیولی، انگلیسی و اردو به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است عنوان کرد: در مجوع هزار و ۷۰۷ اثر به جشنواره ارسال شده است که تعداد آثار به زبان فارسی شامل؛ هزار و ۵۷۹ اثر است و این آثار نیز شامل؛ ۶۰ کتاب، ۷۰۶ پایان نامه و ۸۱۳ مقاله می شود و تعداد آثار به سایر زبان ها نیز ۱۲۸ اثر شامل ۶ پایان نامه، ۹ کتاب و ۱۱۳ مقاله است.
تفکیک آثار در رشته
رئیس جشنواره بین‌المللی بانو امین اظهار کرد: از این تعداد آثار،۲۶۲ اثر متعلق به گرایش اخلاق و تربیت اسلامی، ۲۴۴ اثر متعلق به گرایش تاریخ اسلام، ۲۳۸ اثر متعلق به گرایش علوم قرآن و حدیث، ۲۳۵ اثر متعلق به گرایش فلسفه و کلام، ۱۹۱ اثر متعلق به گرایش مطالعات اسلامی زنان،۱۹۰ اثر متعلق به گرایش فقه و اصول، ۱۵۵ اثر متعلق به گرایش تعلیم و تربیت، ۱۱۴ اثر متعلق به سایر گرایش‌‌ها، ۴۴ اثر متعلق به گرایش علوم سیاسی، ۱۷ اثر متعلق به گرایش ادبیات فارسی و ۱۴ اثر متعلق به گرایش ادبیات عرب ‌است.
وی افزود: از مجموع آثار فارسی ارسالی به جشنواره، سهم مقالات ۸۱۳، پایان‌نامه‌ها ۷۰۶ و کتاب‌ها ۶۰ اثر است و آثار غیر فارسی نیز ۱۲۸ اثر ـ ۸۳ اثر به زبان اسپانیولی، ۳۰ اثر به زبان انگلیسی، ۱۲ اثر به زبان عربی و دو اثر به زبان اردو ـ است که از این تعداد ۱۱۳ اثر به صورت مقاله، شش پایان‌نامه و ۹ اثر به صورت کتاب به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
غروی بیان کرد: ۹۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره داشتیم که برخی دو اثر داشته و از این تعداد ۱۱۷ نفر دانشگاهی، ۵۸۶ نفر از طلاب و ۲۷۱ نفر نیز از استادان حوزه بوده‌اند.
رئیس جشنواره بین‌المللی بانوامین با بیان اینکه این جشنواره میزبان شرکت‌کنندگانی از کشورهای مختلف در سطح بین‌الملل بوده است تصریح کرد: تعداد شرکت‌کنندگان از ایران ۸۹۶ نفر، افغانستان ۳۹ نفر، پاکستان ۱۱ نفر، عراق ۱۶ نفر، هند ۶ نفر، اندونزی ۳ نفر، امریکا ۳ نفر، سوریه یک نفر، ایتالیا یک نفر، اتریش دو نفر، آلمان یک نفر، سوئد یک نفر و جمهوری چک‌واسلواکی نیز یک نفر است.
8 نشست
غروی از برگزاری هشت پیش نشست برای برپایی این جشنواره خبر داد و عنوان کرد: این نشست‌ها در گرایشات خلاق، فلسفه، تاریخ، فقه و حقوق و تفسیر، برگزار شده است.
معاون پژوهش جامعه الزهراء ادامه داد: دو پیش نشست وحدت موضوعی سور با تاکید بر سوره مبارکه صاد با حضورحجت الاسلام والمسلمین محمود طیب حسینی و تفسیر سوره حمد از سوی گروه مطالعات قرآنی جشنواره برگزار شد.
تجلیل از فریده مصطفوی
وی افزود: 19 اثر شایسته تقدیر در این جشنواره شناخته شده‌اند و با اینکه بیشترین آثار در گروه اخلاق وجود داشت ولی فلسفه بیشترین برگزیده را داشت و علوم قرآن نیز شش درصد اثار برگزیده را داشت.
در ابتدای این مراسم و بعد از تلاوت قرآن، فریبا علاسوند در سخنانی به انباشت مفاهیم در تفسیر مفسران درباره موضوع خانواده و زن و تطور واژگانی مفاهیم قرآنی در جوامع اسلامی پرداخت و بر لزوم تفکیک میان ساحت قرآن کریم و باورهای شکل گرفته از برخی تفاسیر تاکید کرد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اکنون در این همایش در حال سخنرانی است.
همچنین در این مراسم از فریده مصطفوی، دختر امام خمینی(ره) و از پیشکسوتان مسایل زنان و خانواده و جمعی دیگر از پژوهشگران بانو تقدیر شد.