عباسی پس از اعلام نتایج بیان کرد:
اتفاقی همیشگی در اعلام نتایج مسابقات قرآن مالزی/ برتری برونئی و اندونزی!
محمد عباسی، استاد راهنمای نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی،‌ در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه، این اولین باری نیست که پس از شنیدن نتایج مسابقات مالزی متعجب می‌شویم، گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که این قبیل تعجب‌ها را باید در زمان اعلام نتایج شاهد باشیم.
وی با تأکید بر اینکه در ادوار گذشته این مسابقات نیز شاهد چنین نتایجی بوده‌ایم، افزود: در سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که قاریان خوبی از کشورمان در این مسابقات تلاوت‌های شایسته‌ای انجام داده اما در نهایت رتبه‌ای کسب نکرده و به حق خود نرسیده‌اند.
عباسی تصریح کرد: امسال نیز سیدمصطفی حسینی، تلاوت خوبی را انجام داد، اما هر تلاوتی در مسابقات ضعف‌ها و اشکالاتی دارد. ایشان در بخش جسارت و شجاعت در تلاوت و نفس‌دار بودن در تلاوت بسیار خوب ظاهر شد، اما یک یا دو مورد اشکال صوتی پیدا کرد که این هم ناشی از اولین تجربه حضور در مسابقات بین‌المللی بود.
این قاری بین‌المللی کشورمان همچنین خاطرنشان کرد: اینکه ایشان در نهایت رتبه چهارم را کسب کند برای خود من نیز جای سؤال دارد؛ چرا که من همه تلاوت‌ها را شنیدم و کارشناسی کردم و اشکالات آنها را نوشته و به عنوان یک داور مورد ارزیابی و تحلیل قرار دادم. نه تنها حق حسینی این نبود، بلکه حق نمایندگان کشور برونئی و اندونزی نیز کسب رتبه دوم و سوم نبود.
وی اذعان کرد: شاید قرار بود که ایران بر اساس آنکه سال قبل حائز رتبه اول شده امسال به این رتبه نرسد، معمولاً نیز دو سال پشت سر هم به یک کشور رتبه داده نمی‌شود. با این وجود اگر می‌خواستند قاری اندونزی و برونئی را بین نفرات برتر قرار دهند باید چهارم و پنجم می‌شدند، چرا که حق قاری فیلیپینی نیز این نبود.
عباسی با اشاره به اینکه ما تنها برای نماینده ایران ناراحت نیستیم، گفت: برای نماینده کشور فیلیپین نیز ناراحت هستیم، به هر حال اینها نتایج مسابقاتی است که هر سال داوران آن را رقم می‌زنند و دیدگاه آنها این است، شما نگاه کنید داور قطری یا کشورهای دیگری را دعوت می‌کنند که سابقه تلاوت ندارند و بیشتر سابقه علمی دارند. ما بسیاری از اینها را می‌شناسیم به عنوان مثال داور اندونزی چند سال قبل هم در ایران بود و تلاوت خوبی داشت.
این قاری بین‌المللی بیان کرد: اکثر این داوران دیدگاه‌های محدودی دارند و کاملاً کارشناسی نمره نمی‌دهند و این باعث می‌شود نتایج برخی مواقع آنچنان که ما پیش‌بینی می‌کنیم درست از آب در نیاید. اما در اذهان مردم و در اذهان مستمعینی که در سالن حضور داشتند و تلاوت نماینده ایران را شنیدند چیز دیگری است، شاهد بودیم که حاضران در سالن بیشتر از همه نماینده ایران را تشویق کردند.
وی در پایان با اشاره به اینکه برای قاری جوان ایرانی آرزوی توفیق دارم، عنوان کرد: ایشان جوان هستند و باید با تجربیات گرانقدری که به دست می‌آورند پا به عرصه بزرگتر مسابقات بگذارند و ناراحت هم نشوند؛ چرا که از این دست اتفاقات در خیلی از سال‌ها برای کشورمان اتفاق افتاده است.
{$sepehr_media_133521_400_300}