یادداشت وارده/
مسابقات مالزی بستری برای سفرهای دولتی!/ طرح چند پرسش
مسابقات مالزی بستری برای سفرهای دولتی!/ طرح چند پرسش
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد انجم‌شعاع، معاون هماهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی و مسئول کمیته پایش از دستگاه‌های قرآنی این شورا طی یادداشتی به بیان برخی انتقادات در مورد سفر هیئت‌های مختلف به مسابقات مالزی آن هم از یک دستگاه پرداخته و در ادامه آن نیز با طرح چند سوال خواستار بیان ضرورت‌های این سفرها شده است. در ادامه متن این یادداشت را می‌خوانید؛
هرساله با آغاز مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی شیفتگان قرآن خاص قاریان، داوران،‌اساتید و مدیران قرآنی به رصد آن میپردازند. خوشبختانه در سنوات اخیر برخی مجموعه‌های خبررسانی داخلی مانند خبرگزاری ایکنا اخبار لحظه به لحظه آن را به مخاطبان و علاقه‌مندان به قدیمی‌ترین مرکز برگزارکننده مسابقات قرآنی، منتقل می‌کنند. در کنار آن سفر گروه‌های مردمی در قالب کاروان‌های قرآنی نشان از شوق و علاقه امت ایران اسلامی به ساحت مقدس قرآن کریم دارد و حقیقتاً انعکاس این عشق به جهان اسلام برای نظام اسلامی پیامدهای راهبردی را به ارمغان خواهد آورد.
اما آنچه که طی چند سال اخیر روند صعودی داشته اعزام هیئت‌های مختلف از دستگاه‌هایی است که از منابع و اعتبارات دولتی استفاده می‌کنند. طی این چند سال حاصل این سفرهای پرهزینه چه بوده است؟ چند پیشنهاد روشن و عملیاتی به ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن از حضور این سفرها(به صورت مکتوب) منعکس شده است.
حقیقتاً هنوز نتوانسته‌ام اعزام سه هیئت از دستگاهی که دو سال قبل چند میلیارد کسورات داشته و پیوسته از بدهکاری خود ناله سر می‌داده است، هضم کنم. چرا سه هیئت باید در سال جاری با منابع دولتی به مالزی اعزام شوند؟
آیا اعزام این هیئت ضرورت دارد؟ حتی اگر ضرورت آن هم مشخص شود، آیا با مبانی اقتصاد مقاومتی که تأکید مقام معظم رهبری بر آن بوده است، توجیهی دارد؟
سال‌هاست که اساتید و مدیران قرآنی از نزدیک شاهد هنرنمایی بخش نهادهای مردم نهاد(جاکیم) در عرصه بزرگترین رخداد جهان اسلام بوده‌اند، آیا طی این سال‌ها انتقال این تجربه به کشور ما توانسته است تغییری اساسی در روند برگزاری مسابقات و تحقق اصل 44 قانون اساسی در دوری از تصدی‌گری بخش‌های دولتی داشته باشد،‌ پس این سفرها چرا؟