آیت‌الله موحدی کرمانی؛ خطیب جمعه این هفته تهران
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم نماز جمعه این هفته تهران از ساعت 11:30 با قرائت صلوات شعبانیه و زیارت آل‌یاسین در دانشگاه تهران آغاز می‌شود و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط علی شیرزاد، قاری ممتاز کشور ادامه می‌یابد.
همچنین احمد تویسرکانی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مورد عملکرد و نحوه ارائه خدمات این سازمان گزارشی بیان خواهد کرد.
همزمان با برگزاری سی‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مورد این مسابقات پیش از خطبه‌های نماز جمعه به ایراد سخنرانی می‌پردازد.
نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته نیز پس از ایراد خطبه‌ها، به امامت آیت‌الله موحدی کرمانی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری اقامه می‌شود.