مسابقات قرآنی دانشجویی پیام نور در شاهرود برگزار شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، علی شاهینی،رئیس دانشگاه پیام نور شاهرود امروز 28 اردیبهشت در سالن جلسات این دانشگاه، با  اشاره به سطح کیفی مناسب مسابقات قرآن کریم پیام نور استان سمنان، گفت: این مسابقات در رشته‌های ترتیل، حفظ و تحقیق و صورت برگزار شد.
وی ادامه داد: این دوره از رقابت‌ها، بیستمین دوره مسابقات قرآن دانشگاه پیام نور بود که به میزبانی دانشگاه پیام نور شاهرود برگزار و نفرات برگزیده به رقابت های کشوری که در سال جاری به میزبانی قزوین برگزار می‌شود، راه یافتند.
 رئیس دانشگاه پیام نور شاهرود با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات با حضور دانشجویان مراکز و واحدهای استان سمنان برگزار و حمید فلاح و نجمه ترابی در رشته ترتیل، معین منصوریان در رشته تحقیق، مهدی رضا مزرجی، ریاض مولانا، فاطمه زهرا تجلی و زهرا کسائیان در رشته حفظ رتبه‌های برتر را کسب کردند گفت:  در پایان نفرات برتر با لوح تقدیر و جوایز تجلیل شدند.
 وی افزود: برگزاری این رقابت‌های قرآنی در ایجاد انگیزه معنوی، شور قرآنی و نشاط دینی در بین دانشجویان موثر است و این مهم از جمله اهداف برگزاری رقابت‌های قران دانشگاه پیام نور به شمار می‌آید.