فرزانه نیکوبرش، مشاور امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به تشریح برنامههای هفته جوان این سازمان پرداخت و گفت: از 27 اردیبهشت ماه مصادف با آغاز هفته ملی جوان برنامههای مختلف سازمان با محوریت جوانان آغاز شده است که یکی از مهمترین این برنامهها معرفی کتابهای مرتبط با حوزه جوانان از جمله ازدواج، سبک زندگی، خانواده، مشاوره، مهارتهای زندگی و ... است.
وی ادامه داد: از جمله این کتابها، کتابهایی در رابطه با سؤالهای مطرح برای دانشآموزان و جوانان است که تهیه شده و در مدارس و محافل مختلف در اختیار آنها قرار داده میشود.
نیکوبرش از برپایی جشنوارههای قرآنی و محافل انس با قرآن برای جوانان خبر داد و گفت: این برنامه در سطوح مختلف مراکز علمی، دانشگاهی، مدارس، حسینیهها و ... در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات حدود 300 پایگاه اطلاعرسانی استانی و سراسری دارد، گفت: این پایگاهها به انتشار الگوها، رفتارها و مهارتهای ارتباطی جوانان طی این هفته میپردازند و محتوای مناسب را به جوانان ارائه میدهند.
مشاور امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی از برگزاری جلسات مشاوره در مدارس صدرا نیز خبر داد و گفت: در 10 استان نیز ارائه مشاوره دینی برای جوانان صورت گرفته که این برنامهها تا آخر هفته جوان یعنی چهارم خرداد ماه ادامه دارد.
وی از برپایی جشنهای نیمه شعبان در سراسر کشور خبر داد و گفت: این جشنها در مساجد و محافل مختلف در کنار بیان ویژگیهای خاص منتظران واقعی با محوریت خانواده و روابط اجتماعی برپا میشود.
نیکوبرش با اشاره به اینکه بیش از 30 هزار محفل جشن برای میلاد حضرت مهدی(عج) در کشور برپا میشود، در پاسخ به این سؤال که مهمترین ویژگی «به عنوان یک منتظر جشن گرفتن» چیست؟ گفت: اولین مسئله نگاه خود ما است. زمانی این جشن، جشن است که رفتار، گفتار و ارتباطات اجتماعی ما در هر زمینهای بر اساس الگوی اسلامی باشد یعنی رعایت حلال و حرام الهی.
وی ادامه داد: 80 درصد مباحث مطرح شده در اسلام مباحث اجتماعی است. پس باید نگاه کنیم و ببینیم چه قدر از روابط اجتماعی ما بر اساس مبانی اسلامی است. ما اغلب از نظر رفتاری، برخوردی و انتظاری در جامعه دچار ضعف هستیم و این برای یک منتظر رفتار مناسبی نیست.
مشاور امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی افزود: اگر در همین روز ولادت حضرت مهدی(عج) دقایقی را به تفکر و تعمق اختصاص داده با خود فکر کنیم به عنوان یک منتظر در بحث رفتار کردن و رعایت اصول و چارچوبها آیا درست عمل میکنیم یا خیر و خودمان به خودمان تلنگر بزنیم، جشن حقیقی برای گام نهادن در انتظار حقیقی برپا خواهد شد.
وی مسئولیت بانوان در امر منتظر بودن و تربیت منتظران حقیقی را بیشتر و سنگینتر عنوان کرد و گفت: باید در امر روابط خانوادگی و مهارتهای زندگی به سمت رفتارهای اصیل منتظران پیش برویم.