گروه بینالملل: به مناسبت بيستوهفتمين سالروز ارتحال امام خمينی(ره)، كتاب «زندگی به سبك روحالله» به همت رايزنی فرهنگي ايران در صوفيه به زبان بلغاری ترجمه و منتشر شد.
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با بيستوهفتمين سالروز ارتحال بنیانگذار كبير جمهوری اسلامی ایران، كتاب «زندگی و شيوه رفتاری حضرت امام خمينی(ره) در خانواده» با عنوان «زندگی به سبك روح الله» از زبان انگليسی به بلغاري ترجمه و توسط رايزنی فرهنگی ايران در صوفيه منتشر شد.
خانم بوگودانا، از اساتيد بنام فلسفه اسلامی در فرهنگستان علوم بلغارستان و دانشگاه صوفيه، اين كتاب را ترجمه و در حاشيه آن توضيحاتی را نيز به اين كتاب اضافه كرده است.
كتاب زندگی به سبك روح الله از انتشارات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است كه توسط علیاكبر سبزيان تأليف شده است. در اين كتاب خاطراتی از زندگي حضرت امام خمينی(ره) و سيره زندگی ايشان، توسط نزديكان و اطرافيان آن حضرت، در دوران عمر پربركتشان جمعآوری شده است.
ديدار مترجم كتاب با رايزن فرهنگی خانم بوگودانا، مترجم اين كتاب با حضور در دفتر رايزني فرهنگب ايران، ترجمه اين كتاب را براب خود آموزنده و موجب مسرت قلبي خويش دانست.
وی انتشار اين كتاب را از جهت معرفي حضرت امام(ره) به مردم غرب و بلغارستان مهم و منبعی برای الگوگيری و الگوبرداری در زندگي فردی عنوان كرد و موجب كمال اخلاقی انسانها خواند.
محمدعلی كيانی، رايزن فرهنگی ايران طی سخنانی، حضرت امام(ره) را الگوی تقوی، اخلاق و سادهزيستی دانست و از اينكه در ايام بيستوهفتمين سالگرد وحلت امام راحل، مردم بلغارستان، امكان دسترسی به اين اثر اخلاقی ـ تعليمی را پيدا كردهاند، ابراز تشكر كرد.
وی گفت: شخصيت كم نظير امام خمينی(ره) و تأثيرگذاری شگرف ايشان بر جهان معاصر همواره مورد توجه بسياری از انديشمندان و شخصيتهای مطرح جهانی بوده است، ويژگیهای خاص فردی، اجتماعی و سياسی ايشان از وی رهبری فرهیخته ساخته بود كه موفق شد ايران را جان تازهای ببخشد و از ركود خارج كند.
کیانی يادآور شد: ارتباط ميان امام(ره) و مردم دو سويه بود و حقیقتاً مردم ایران عاشق امام خمینی(ره) بودند. زمانی که خبر رحلت امام(ره) منتشر شد، گویی زلزلهای عظیم رخ داده است در سرتاسر ایران و همه کانونهایی که در جهان با نام و پیام امام خمینی(ره) آشنا بودند، یکپارچه گریستند و بر سر و سینه زدند. هیچ قلم و بیانی قادر نیست ابعاد آن حادثه و امواج احساسات غیر قابل کنترل مردم را در آن روزها توصیف کند.